Broch Larsen: - Jeg fik en klump i halsen | Golf.dk
Nicole Broch Larsen fik en spændende og lærerig oplevelse på LPGA

Foto: Getty Images

Broch Larsen: - Jeg fik en klump i halsen

18/04 - 2017 | Martin Rahbech

Fredag blev sådan en dag, som Nicole Broch Larsen altid vil huske.

Hun stod op 5.30 for at spille sine sidste fire huller på anden runde ved LOTTE Championship. Dem klarede hun i -3 med blandt andet et hole-in-one, karrierens tredje af slagsen, da hun holede med sit 9-jern fra 124 meter.

Men der stoppede ikke hendes vilde dag. Hun spillede sin tredje runde med de to koreanske klassespillere Inbee Park og Amy Yang.

- Det var jo sindssyg fedt. Jeg fik lige en klump i halsen, da jeg så startlisten. Men det var jo en grund til, at jeg skulle ud at spille med dem. Jeg håber, jeg vænner mig til det, men jeg var da lidt nervøs på første tee. Men jeg håndterede det rigtig fint, fortæller Nicole Broch Larsen til Golf.dk

Tredje runde var ikke noget særligt med scores for trioen med en 72’er til Inbee Park, en 75’er til Nicole Broch Larsen og en 76’er til Amy Yang.

- Jeg ved ikke om lærte noget, men Amy havde en sindssyg god rytme, og Inbee var ret hurtig med sine rutiner, og det var fedt at spille med dem, siger Nicole Broch Larsen, der efter fjerde runde sluttede på 47. pladsen.

- Jeg kunne jo godt have ønsket mig noget mere. Men det blev skudt sindssygt lavt, og jeg havde lidt svært ved at holde fast. Men jeg håndterede ugen rigtig godt, og det var godt og lærerigt for mig, siger Nicole Broch Larsen.

Hun var mandag hjemme i Danmark i nogle timer, inden hun satte kursen mod Spanien for at spille Estrella Damm Mediterranean Ladies Open.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer