Broch Larsen: - Jeg føler mig helt LPGA-klar | Golf.dk

Broch Larsen: - Jeg føler mig helt LPGA-klar

17/10 - 2016 | Martin Rahbech

Det er jo ikke afklaret, om der kommer danskere til LPGA i den kommende sæson. Men Nicole Broch Larsen tog et stort spring, da hun søndag vandt Symetra Tour Championship efter en lang duel mod Ally McDonald. En duel, der endte på første omspilshul med en flot sejr til Nicole Broch Larsen.

Dagen derpå var følelserne i kontrol, men stadig helt oppe. På den gode måde.

- Jeg er virkelig stolt. Jeg spillede helt vild god golf, og så lærte jeg rigtig meget om mig selv og lærte at håndtere at være i spil til sejren og være i en meget tæt duel. Det er nok den bedste uge jeg nogensinde har haft i min karriere, fortæller Nicole Broch Larsen til Golf.dk

Med til at give den gode uge var selskabet med svenske Helen Alfredsson, som Nicole Broch Larsen boede hos. Svenskeren der som aktiv blandt andet nåede at vinde flere gange på LPGA.

- Det var virkelig værdifuld. Vi havde nogle gode, lange snakke omkring LPGA, og hvordan det er vigtigt det er at have fokus på det enkelt slag, og hun fortalte meget om, hvordan det er at spille og præstere på LPGA, fortæller Nicole Broch Larsen.

Kunsten at tage ét slag af gangen er Broch Larsen blevet bedre til i det seneste halve år, hvor der er sket rigtig meget hos hende.

- Jeg har lært rigtig meget og denne uge er et bevis på, at jeg gøre mange af de rigtige ting. Det med at tage ét slag af gangen er en tankegang, jeg har arbejdet meget med. Det er sindssygt svært, men jeg synes, jeg lykkes med det, siger Nicole Broch Larsen.

Sejren i Florida var hendes anden professionelle sejr, efter hun vandt Helsingborg Open på Ladies European Tour i 2015, men den seneste sejr bekræfter hende i, at hun er på den rette kurs mod LPGA.

- Jeg mig helt klart som en spiller, der er klar til LPGA. Jeg spillede en meget tæt turnering med Ally McDonald, som skal spille på LPGA næste år, ligesom flere af de andre spillere, der var med i turneringen. Jeg kunne matche op med hende, og jeg føler mig helt klar til at sikre mig en af de 20 pladser på Q-School. Det giver helt sikkert selvtillid og ro, at jeg kunne performere i USA med fire meget gode runder, siger Nicole Broch Larsen.

Takket være sin sejr rykker hun direkte til Final Stage på Q-School, der spilles fra 28. november.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer