Brendon Todd vinder to turneringer i rap | Golf.dk
Historien om Brendon Todd bekræfter, hvor uforudsigelig og lunefuld en sport, golf er.

Foto: Getty Images

Brendon Todd vinder to turneringer i rap

18/11 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Brendon Todd er ikke et navn, der får pulsen op hos ret mange europæiske golffans. Han ser anonym ud, har aldrig været på et Ryder Cup-hold og har ikke spillet nogen majors i snart fem år.

Men noget rører sig i den 34-årige spiller fra Pennsylvania

Da han mandag eftermiddag dansk tid kom op og i på sidste hul fra den mexicanske rough ved 18. hul var han vinder af to turneringer i træk. Brendon Todd vandt også sin seneste turnering på Bermuda for to uger siden. Nu har han så vundet Mayakoba Golf Classic, der spilles på Yucatán-halvøen i Mexico

- Jeg er overvældet lige nu. De andre spillede godt, men jeg var i stand til at kæmpe mig igennem, sagde sejrherren til Golftv lige efter det sidste putt var faldet i.

Det blev en lang uge for Todd og de andre spillere. På grund af massiv regn nåede man ikke i hus søndag, og de førende spillere måtte spille de sidste fire huller mandag. 

Men Brendon Todd er ikke uvant med at at trave den lange vej for at opnå sine mål. Han vandt på PGA Tour for første gang i 2014. Siden gik det skævt for manden, hvis lange spil udviklede sig så katastrofalt, at han for mindre end et år siden var uden for top-2000 på verdensranglisten (ja, du læser rigtigt, der er ikke et nul for meget på det tal).

Nu har han taget sin turneringssejr nummer to og tre på PGA Tour lige i rap.

Hans vinderscore for ugen var 20 under par. Det var præcis et slag bedre end Adam Long, Carlos Ortiz og veteranen Vaughn Taylor.

Sidstnævnte kunne i øvrigt have forceret et omspil på sidste hul. Men Taylor begik en af golfsportens dødssynder. Han efterlod et fire meter langt og næsten helt lige birdieputt kort og græmmede sig forståeligt, da han så sin bold stoppe en centimeter før koppen.

Danske Sebastian Cappelen måtte nøjes med den tilfredsstillelse i, at han har klaret fem cuts i seks turneringer på PGA Tour. Det blev heller ikke til noget topresultat i denne uge. Efter at have spillet alle sine runder i enten 70 eller 71 slag sluttede fynboen på en delt 66. plads.

 

Link til resultatet

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer