Brandvarm Joachim siger nej til direkte retur til europatouren | Golf.dk

Foto: Brian Rasmussen

Brandvarm Joachim siger nej til direkte retur til europatouren

28/06 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

Joachim B. Hansen er så godt spillende, at ikke en eneste person på Himmerland Golf & Spa Resort er overrasket over hans runde i 64 torsdag.

- Selv når jeg er syv under par kan jeg ikke komme foran ham, siger Mark Haastrup lakonisk til Golf.dk.

Mark Haastrup har lige været ude og brænde banen af. Hans runde i 64 bringer ham på en førsteplads ved Made in Denmark Challenge - presented by Ejner Hessel sammen med schweiziske Marco Iten og sæsonens evindelige topnavn.

Et par timer forinden havr Martin Ovesen sagt til Golf.dk, at han har rådet Joachim B. Hansen til at satse resten af sin sæson på europatouren, hvor han formentligt vil kunne få en del invitationer på baggrund af sin storform.

Hansens kort til europatouren er alligevel sikret for næste sæson, i og med han har vundet mere end 100.000 euro på challengetouren, hvor han lige nu ligger nummer to på Race to Ras al Khaimah.

Men Joachim B. Hansen bliver hvor han er, i hvert fald for nu.

- Jeg har da tænkt over det. Men man skal op og have 350.000-400.000 euro for at holde kortet på europatouren. Jeg ville virkelig skulle spille godt for at tjene det på resten af året. Så pt spiller jeg Challenge Tour for at fokusere på det, og så spiller jeg i Silkeborg (Made in Denmark, red.). Jeg vil gerne slutte så højt som muligt på ranglisten på Challenge Tour. Jo bedre er det for mig næste år, når vi kommer til de store turneringer, lyder det fra Joachim B. Hansen.

Siden i vinter har hans stabilitet været enorm. Han har seks top-10 placeringer og med undtagelse af et enkelt misset cut er han aldrig sluttet dårligere end nummer 27.

Se leaderboard ved Made in Denmark Challenge - presented by Ejner Hessel

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer