Brødrene Højgaard fortsætter med at imponere | Golf.dk
Nicolai Højgaard synes på vej mod noget stort i Holland.

Brødrene Højgaard fortsætter med at imponere

05/07 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Søndag gik Rasmus Højgaard den bedste runde af alle i Italian Challenge. Fredag var kun to spillere bedre end Nicolai Højgaard under anden runde af D+D Real Slovakia Challenge. De 18-årige tvillinger har taget overgangen til det professionelle spil i stiv arm, og begge ligger allerede til at veksle en plads på Team Made in Denmark til en fast plads på challengetouren – eller i Rasmus' tilfælde endda et europatourkort.

De to verdensmestre åbnede begge turneringen på Penati Golf Resort med runder i 70 slag og lå på 43. pladsen. Under anden runde oplevede de begge stor fremgang.

Rasmus Højgaard startede dagen med en bogey, men tre birdies i træk mod afslutningen sikrede en 68'er og en spring frem til 18. pladsen i -6. Det er syvende gang, Rasmus Højgaard er til start på challengetouren. Af de seks første starter har han hentet tre top-10 placeringer, fem top-25 placeringer og kun misset et cut.

Nicolai Højgaard var et slag bedre end sin bror fredag. Han lavede seks birdies og en enkelt bogey på vej mod en 67'er, som kun Johan Carlsson og Garrick Porteous formåede at slå.

Den produktive arbejdsdag bragte Nicolai Højgaard frem til en delt 10. plads. I -7 har han blot fire slag op til Darius Van Driel på førstepladsen. Hollænderen fører med to slag ned til spanierne Scott Fernandez og Ivan Cantero Gutierrez samt tyske Nicolai von Dellingshausen på andenpladsen i -9.

Nicolai Tinning lavede en doublebogey på det 716 meter lange par seks hul 15. - vistnok Europas længste hul – men trods den skadelige otter klarede han sig med til weekenden på et hængende hår.

Der var også en eagle på Tinnings scorekort, som beløb sig til 70 slag. Det gav en spring opad på 24 placeringer til en delt 55. plads i -2.

Anden runde blev endestationen for de fire øvrige danske deltagere. Christian Gloët fik bogey på dagens næstsidste hul, og den kom til at koste weekenddeltagelsen. Han spillede banen i par og sluttede -1 samlet.

Både Martin Leth Simonsen (74) og Marcus Helligkilde (75) endte med en samlet score i +1. Jeppe Huldahl sluttede blandt de sidste i +10.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer