Bluf dig gennem Ryder Cup | Golf.dk

Bluf dig gennem Ryder Cup

29/09 - 2016 | Thomas Aaris Liltorp

Vores guide giver dig nogle bud på, hvad du kan forvente at se under Ryder Cup og hvordan du kan imponere vennerne med nogle hurtige replikker. 

- Ufatteligt, at han har fået et wild card, når han aldrig har vundet en Ryder Cup match (når du ser Rickie Fowler på skærmen. Han spillede med i 2010 og 2014, uden at vinde en eneste match. Fire uafgjorte og fire nederlag er det blevet til i hans otte matcher)

- Hvorfor skal Mickelson altid have en eller anden fan boy som makker? (når du konstaterer, at Phil Mickelson spiller sammen med en noget yngre landsmand)

- Vi ved jo godt, at han bider hullet over i tre. (Når Zach Johnson slår ud på et par fem hul. I 2007 vandt Johnson US Masters uden at gå efter ét eneste par 5 hul i andetslaget)

- Han burde bare holde sig til bordtennis. (Når Matt Kuchar slår et dårligt slag - Matt Kuchar er sindssygt dygtig til bordtennis og tæsker alle sine holdkammerater i holdlokalet)

- Er der nogen, der hjælper ham med at holde styr på tiden i år? (Når du ser Rory McIlroy - sidste gang de spillede i USA havde han ikke styr på tidszoner og var minutter fra at komme for sent til sin single om søndagen).

- Hold kæft, hvor de savner Graeme McDowell i år! (Når en europæer misser et putt - McDowell har holet flere afgørende putts for Europa i de senere år, han er ikke med denne gang)

- Det virker som om, han er faldet tilbage i sine gamle vaner. (Hvis du synes, Sergio Garcia bruger rigtig lang tid over bolden, inden han slår - det gjorde han også tidligere, når han var i formkrise)

- Når han kan spille så godt for sit land, hvorfor kan han så ikke for sit kontinent? (Når du ser OL-guldvinder Justin Rose slå et dårligt slag)

- Jeg mener, det er et tab for europæisk golf, at han vil spille mere i USA. (Når du ser Matthew Fitzpatrick. Stortalentet har bebudet, at han fra næste år vil spille mere i USA)

- Synd for Willett, at hans bror har gjort det så svært for ham (Når de amerikanske tilskuere buher af Danny Willett skyldes det at hans bror Pete har skrevet en meget subjektiv artikel med masser af fordomme om de amerikanske tilskuere.)

- Han var meget bedre som amatør (Når Ryan Moore taber en match eller slår et skidt slag. Ryan Moore har et imponerende amatør cv. Han vandt både US Amateur, US Amateur Public Links, Western Amateur og NCAA’s individuelle mesterskab i 2004. En amatørsæson, der i moderne tid kun er overgået af Tiger Woods)

- Så har han lige tid til at slå et billede op på Instagram af sig selv og sit trofæ. (Når Dustin Johnson står og venter. DJ er ikke bleg for at vise sit yndlingstrofæ - konen Paulina, frem på de sociale medier (læs: spammer Instagram med selfies))

- Mon Phil beder Tiger om at hente ham en Diet Coke? (Når legenden Tiger Woods - denne uges vicekaptajn/stik-i-reng dreng og den lidt runde Phil Mickelson ses i samme billede)

- Han kan jo ikke andet end at putte... (Når du ser Jordan Spieth slå et skidt slag med jernene eller driveren. Spieths statistikker i det lange spil er mildt sagt gennemsnitlige, mens han er en enestående god putter)

- Ralph Lauren har reddet amerikanernes uniform (Vis derefter dine venner billedet, der hører til denne artikel og referér ydermere til amerikanernes "sække-billede-kollage-poloshirts" fra 1999 på Brookline. I år er det Ralph Lauren, der har designet amerikanernes team-tøj)

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer