Blog: Misundelse som motivation | Golf.dk
Mads Vibe-Hastrup vil kæmpe sig tilbage på øverste niveau.

Foto: PR

Blog: Misundelse som motivation

14/02 - 2018 | Mads Vibe-Hastrup

Sæsonen er gået i gang for de fleste danske professionelle spillere i forbindelse med Ecco Touren Winter series, der bliver spillet på PGA Catalunya. For mit vedkommende må jeg vente lidt endnu, da jeg har besluttet at starte min sæson i den svensk organiserede Winter Series på Lumine Golf Resort. Det er der flere grunde til. 

 

For det første koster det en masse penge at spille de her turneringer i udlandet, og jeg føler, det er for dyrt at spille alle sammen. Det er vigtigere for mig at kunne investere i turneringerne, når de begynder til foråret og ikke mindst European Tour-kvalifikationen i slutningen af sæsonen.

 

Derudover er fire uger for lang tid at være væk fra min datter, da det ville gå hen og blive til fem uger i træk uden gensyn, da hun også skal på skiferie med hendes mor. Da jeg da jeg startede mit comeback sidste år, havde vi været fra hinanden i over fire uger, og det  var simpelthen for lang tid. Så satte jeg mig ned og snakkede med hende og vi lavede en aftale om, at vi max måtte være væk fra hinanden tre uger i træk. Så der er ingen tvivl om, at det er nogle familiemæssige omkostninger ved mit erhverv. 

 

På en eller anden måde så er den her sæson start meget sammenlignelig med dengang, jeg voksede op som junior amatør i Helsingør Golf Club, og jeg mindes noget af den misundelse til de andre spillere og de forventninger, der ligger før sæsonstarten. 

Da sæsonen gik i gang var jeg sengeliggende i flere uger på grund af en skade fra håndbold. Jeg måtte være vidne til at alle mine venner raslede ned i hcp. og jeg var vildt misundelige på dem. Men heldigvis formåede jeg at bruge misundelsen positivt som en motivationsfaktor og en drivkraft. Så da jeg endelig var oppe igen, så fik den fuld gas. Jeg trænede og trænede og var fast besluttet på at blive den bedste.

Sådan har jeg det også nu. I går var jeg ude og slå bolde og finpudse de tekniske detaljer. Som en afslutning på mit træningspas kunne jeg ikke lade være med at gå over at chippe og øve mine bunkerslag – også på trods af at der er frost i greens. Jeg må acceptere de omstændigheder, der er tilstede, og samtidig illustrerer det mit ønske om at være klar, når jeg skal starte min sæson d. 25. februar på Lumine Golf Resort syd for Barcelona. 

 

 

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer