Blog: Lad dig ikke skræmme | Golf.dk
Mads Vibe-Hastrup har mindre tid til professionel turneringsgolf, end han har haft tidligere.

Foto: Privat

Blog: Lad dig ikke skræmme

01/08 - 2018 | Mads Vibe-Hastrup

I sidste uge besluttede jeg mig for at tage en lang køretur til Østrig efter at jeg fik en invitation til Challenge Touren.

Det var lige i ferietiden hvor børnene har fri fra skole. Så efter lidt betænkningstid pakkede hele familien bilen og så ud på Autobahn med os. Det tog 14 timer i et hug, så det var en lang tur, men det var det hele værd. Jeg syntes, det var dejligt at have noget ekstra tid sammen, på trods af at jeg selvfølgelig brugte meget af den på golfbanen. 

Det er nok noget af det værste som professionel golfspiller, at hele tiden skulle forlade familien og leve med det konstante savn. Så det her var en perfekt måde at gøre det på. 

Jeg var lidt bekymret for, at det var en for lang køretur og at det kunne gå hen og ligne et selvmord. Planen var så efter Østrig at køre vejen forbi Esbjerg, hvor jeg skal spille MiD-kvalifikation i denne uge - så det passede fint med planlægningen.

I virkeligheden handler det også nogle gange om at tænke ud af boksen og ikke lade sig skræmme, fordi det hele bliver lidt hektisk og uoverskueligt.

Som en bonusoplevelse fandt vi ud af, at der var måneformørkelse, så fredag aften blev tilbragt med nogle timer ude på terrassen, hvor vi kunne sidde og nyde et naturfænomen med bjergene i baggrunden og med os selv i centrum. 

Jeg føler mig taknemlig, når jeg kan kombinere arbejde og ferie og så bagefter føle at jeg har fået noget helt specielt med hjem. Noget som man aldrig nogensinde ville have fået ved en normal planlægning. 

På trods af, at min golf ikke gik sådan super fantastisk, så er jeg helt vildt glad for at vi tog afsted. Det var en helt speciel oplevelse som jeg ikke vil glemme foreløbig, og så er det også rart at give børnene en speciel oplevelse.

Nogle gange skal man bare turde springe ud i det der ligger foran en, og med fuld tillid til at man får lige præcis det, som man har brug for - og ikke kun på golfbanen.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer