Blandet morgenarbejde fra Thorbjørn Olesen | Golf.dk
Thorbjørn Olesen skal finde noget skarpt, hvis han skal tilbage blandt de bedste ved PGA Championship

Foto: Getty Images

Blandet morgenarbejde fra Thorbjørn Olesen

12/08 - 2017 | Martin Rahbech

Det blev jo langtfra den anden runde, Thorbjørn Olesen havde håbet på, men han sluttende en lang omgang nogenlunde stabilt.

Han nåede kun at spille 15 huller fredag med to lange pause undervejs, og dem klarede han i +4. De sidste tre huller blev udsat til lørdag morgen.

Han startede på banens 7. hul, som var hans 16. og var tæt på en birdie, men endte med par. På næste hul blev der sikret par med et putt fra halvanden meter, mens det på sidste hul blev til en bogey, da han missede fairway og endte med at toputte for bogey.

Status efter første del af den lange arbejdsdag er, at han er på i +3 på 44. pladsen.

Langt størstedelen af feltet blev færdig med anden runde fredag, og de få hængepartier lørdag ændrede ikke på, at Kevin Kisner og Hideki Matsuyama deler førstepladsen i -8.

Men der kom en ny spillere med i topkampen, da Chris Straud færdiggjorde en fin anden runde i -3 og deler tredjepladsen med Jason Day i -6.

Side om side med Thorbjørn Olesen på 44. pladsen er blandt andre Jordan Spieth, der må indse, at en meget omtalt grand slam med sejre i alle fire majors nok må blive udsat i et års tid. Han mangler kun PGA Championship for at have vundet i dem alle.

- Jeg skal på en måde acceptere, at det væsentlige er, at jeg er ude af turneringen afhængig af, at der sker nogle skøre ting de næste dage, sagde Jordan Spieth til PGA Tour efter sin anden runde. 

Han deler 44. pladsen med blandt andre Thorbjørn Olesen, der også skal satse nogle skøre og gode ting.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk