Blød feel fra Titleist uden kompromis med kvaliteten | Golf.dk
Titleist TruFeel

Foto: Titleist

Titleist TruFeel

Foto: Titleist

Blød feel fra Titleist uden kompromis med kvaliteten

27/09 - 2019 | Pressemeddelelse

En ny kerne og nye aerodynamiske teknologier leverer mere længde og styrker Titleists positionen som førende på markedet for lavkompressionsbolde.

Den nye Titleist TruFeel bold er udviklet med henblik på at levere øget længde og sublim kontrol til golfspillere, som sætter deres lid til den stabile performance og kvalitet, som markedets blødest følende Titleist producerer.

Boldene er nu tilgængelige i golfbutikker verden over, og de er blevet gentænkt fra bunden med en ny TruTouch kerne og nye TruFit aerodynamiske teknologier for mere længde med de længste køller i bag'en. En patenteret TruFlex skal giver ultra-blød feel og formidabel kontrol ved slag på og omkring green. 

Bolden er til spillere, som foretrækker den feel, en blød kompression giver, og Titleist TruFeel er en forbedring af DT TruSoft, som tidligere var klassens bedste bold. TruFeel tilbyder en overlegen kombination af blød feel, mere længde og større kontrol i det korte spil.

- Gennem vores grundige test af spillere, ved vi, at spillere som drages mod en bold med blødere feel, også er meget fokuseret på boldens egenskaber. I denne kategori af bolde har vi set gentagne konkurrerende produkter ofre enten længde eller spin i det korte spil i jagten på et blødere feel. TruFeel rammer den perfekte balance mellem ekstemt blød feel og performance i alle dele af spillet. Vores ingeniører har forbedret TruFeels kompressionsteknologi for at tilføje fart og længde i det lange spil, mens den feel, vi får at vide, spillerne elsker, bliver bibeholdt – ligesom spilbarheden, som kendetegner en Titleist-bold, under hvert eneste slag, udtaler vicepræsident for Titleist Golf Ball Marketing, Michael Mahoney.

TruFeel har fået tilføjet en populær sigtelinje, som har været tilgængelig gennem My Titleist Customizer, og de nye bolde kan købes i farverne White og Optic Yellow.

Pris pr. dusin er 219 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer