Bjerregaard sniger sig i top-10 | Golf.dk
Ingen gjorde det bedre søndag på Crans-sur-Sierre end Matt Fitzpatricks 64'er.

Foto: Getty Images

Bjerregaard sniger sig i top-10

10/09 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Da tredje runde var spillet til ende fandt Lucas Bjerregaard sig kun fire slag fra spidsen på en delt tredjeplads. Dermed var der lagt op til en forbedring af sæsonens bedste resultat, en syvendeplads fra Østrig, men det skulle ikke være for frederikshavneren, der har haft en svær sæson på europatouren.

De sidste 18 huller af Omega European Masters kom skidt fra start for den 26-årige nummer 120 på Race to Dubai. Efter seks huller var han to over par, og sådan stod han også på bagni, indtil en eagle på hul 15 fik dagens score tilbage til par. Sådan endte det også efter bogey på hul 17 og en birdie på hul 18 for fjerde dag i træk.

Syv spillere sluttede på den delte niendeplads i -8. Bjerregaard var den eneste i top-10, som ikke var i røde tal på finalerunden.

Lasse Jensen sluttede samlet fem under par på en delt 30. plads. Han lavede seks birdies på vej mod en afsluttende 67'er, -3, hvilket udløste et spring på 14 placeringer.

Der skulle omspil til for at afgøre turneringen. Matt Fitzpatrick kom ræsende bagfra med en 64'er og indhentede Scott Hend (68). De to sluttede samlet 14 under par med tre slag ned til Tyrrell Hatton og Fabrizio Zanotti på tredjepladsen.

For et år siden var Hend også i ekstrahuller om titlen, og dengang måtte han overgive sig til en birdie fra Alex Norén. I år lykkedes det heller ikke at hive stikket hjem. De første to gange blev hul 18 delt i par, men tredje gang missede australieren green og lavede bogey.

Det er 23-årige Fitzpatricks fjerde sejr på europatouren.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer