Bjerregaard kæmper med om sejren | Golf.dk
Lucas Bjerregaard havde en fantastisk 2017-sæson med flere mindeværdige højdepunkter.

Foto: Getty Images

Bjerregaard kæmper med om sejren

10/09 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Ikke alene kan Lucas Bjerregaard på Crans-sur-Sierre garantere sin overlevelse på europatouren, han kan også vinde sin første officielle titel.

Uden at slå et eneste slag vandt han søndag morgen to placeringer i Omega European Masters, så han går slår ud til finalerunden på en delt tredjeplads. 16 spillere måtte tidligt op for at gøre tredje runde færdig, og mens de sled for igen at komme i klubhuset, kunne den 26-årige dansker spise sin morgenmad i fred.

Den ekstra energi energi kan komme ham til gode, når jagten på Scott Hend indledes klokken 11.45. i -8 har Bjerregaard fire slag op til australieren i front for turneringen. Hend spillede morgenens fem huller i -1. Han startede som lyn og torden med eagle på hul 14, dagens første, men afleverede et slag tilbage et hul senere for at give forfølgerne fornyet håb.

I førerbolden får Hend følgeskab af Fabrizio Zanotti (-9) og Marcus Fraser. Bjerregaards spillemakkere i næstsidste bold bliver Dean Burmesgter og Alexander Björk.

Bjerregaard spiste middag med Thomas Bjørn onsdag aften, og måske har Ryder Cup-kaptajnen delt af af et par nyttige råd. Han har selv vundet to gange i de schweiziske alper, og han ville elske at se sin 20 år yngre landsmand begynde at levere de resultater, det åbenlyse potentiale rækker til. 

Det samme vil mange garanteret håbe hjemme i stuerne i eftermiddag.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer