Bjerregaard kæmper for at finde storspillet | Golf.dk
Lucas Bjerregaard spillede under blå himmel lørdag. I dag var det gråvejr, men Bjerregaard gik en mere end acceptabel runde i to under par.

Foto: Getty Images

Bjerregaard kæmper for at finde storspillet

04/06 - 2017 | Claus Rødgaard Thomsen

To ganske unge autografjægere, en pige og en dreng, står klar, da Lucas Bjerregaard kommer ud efter underskrivelse af ugens sidste scorekort ved Nordea Masters.

De får begge et signatur og et billede af sig selv med den 25-årige nordjyde.

- Vil du have en handske også?, spørger Lucas Bjerregaard den lille pige, der står klar med autografbogen.

Der er let regn over Skåne, og Lucas Bjerregaard kan se tilbage på en fornuftig afslutningsrunde i to under par. Han har bundet sløjfe om runden med en birdie på 17. hul og en sikker op-og-i fra greenbunkeren på 18. hul.

Men det ændrer ikke ved, at han søndag var ude i den første to-bold og kommer til at slutte et godt stykke nede i feltet.

Efter sin sejr ved GolfSixes har han misset et cut og nu har han altså fået en lav placering i Sverige.

- Jeg misser nogle korte putts og chipper lidt for dårligt. Det stopper momentum. Sådan har det været de sidste uger. Jeg spiller nogle gode huller, men så dør det, siger Lucas Bjerregaard til Golf.dk.

I regnen står også Lucas Bjerregaards træner, Thomas Larsson.

Klokken er lidt i 11, og de to skal nå et træningspas, inden Bjerregaards fly til Østrig og den næste turnering går klokken 16.

På det tidspunkt vil Lucas Bjerregaards makker fra triumfen ved GolfSixes være på banen og i gang med kampen om sejren på Barsebäck G&CC. Thorbjørn Olesen ligger på fjerdepladsen inden finalerunden.

Lucas Bjerregaard er i den spøjse situation, at han har vundet på europatouren, men alligevel kan ende i et hundeslagsmål om overhovedet at kunne spille på touren næste år.

Inden denne uges opdatering ligger Lucas Bjerregaard nemlig nummer 103 på Race to Dubai-listen, og det vil ugens præstation ved Nordea Masters ikke ændre stort på.

Men Lucas Bjerregaard finder det ikke urimeligt, at sejren ved GolfSixes intet giver ham til ranglisterne.

- Jeg synes, det er fint nok, at det ikke tæller med. Det er begrænset, hvem der kan være med, og så er det en holdturnering. Golf kan nogle gange være meget unfair - både den ene og den anden vej.

Lucas Bjerregaard rundede i øvrigt 100 spillede turneringer på europatouren, da han deltog i BMW PGA Championship i maj og missede cuttet.

Thorbjørn Olesens runde begynder klokken 13.10. Afhængig af, hvor du bor i landet, kan du stadig nå til Sverige og følge ham rundt på banen.

Du kan læse meget mere om Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaards vej til toppen i vores gratis e-bog om vinderkulturen blandt dansk golfs unge stjerner.

Link til leaderboard ved Nordea Masters

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer