Bjerregaard fører an på Sicilien | Golf.dk
Lucas Bjerregaard blev nummer seks i sin seneste turnering og er igen velspillende denne uge.

Foto: Getty Images

Bjerregaard fører an på Sicilien

10/05 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

De danske europatourspillere er vilde med Verdura Golf Club. Thorbjørn Olesen vandt sin første af fire officielle titler på den billedskønne bane på Sicilien, og Thomas Bjørn har været så imponeret over omgivelserne, at han har holdt ferie der.

Måske er Lucas Bjerregaard på vej til at skabe sine egne gode minder i den sydlige del af støvlelandet, for efter første runde af Rocco Forte Open er han på en delt førsteplads.

I sin seneste slagspilsturnering lavede frederikshavneren 18 birdies i løbet af weekendens 36 huller, og torsdag var han igen flyvende. Trods en bogey på dagens sidste hul blev det til en runde i 65 slag, -6, og det giver en delt førsteplads med englænderen Ryan Evans. 

Naturligvis var Bjerregaard en glad mand, da europatouren fangede ham til en snak efter runden, men selvom han er i front, lod han sig ikke rive med.

- Jeg har ikke spillet så godt i år, men det virker som om, det så småt er ved at komme tilbage. 

- Jeg går ikke ud og forventer det helt vilde de næste tre dage på grund af dagens runde. Der er lang vej igen, men det er rart at slå nogle gode slag og spille en smule bedre, sagde han.

Den førende duo har to slag ned til tredjepladsen, hvor man finder Andy Sullivan blandt en håndfuld spillere.

Ingen af de fire øvrige danske deltagere var under par torsdag, men Thomas Bjørn og Jeff Winther ligger alligevel til at klare sig med til weekenden. 

Winther lavede fire birdies og en eagle men kom alligevel kun rundt i par på grund af en triplebogey og tre bogeys. Til sammenligning var Bjørns fire birdies og fire bogeys ikke særligt begivenhedsrige, men til gengæld indeholdt hans runde fatalitet, da en fugl kolliderede med Ryder Cup-kaptajnens bold i luften. Par rækker til en delt 33. plads.

Søren Kjeldsen er nummer 75 i +2, mens Olesen er tre over par på 89. pladsen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer