Bjørns hold bagud inden singlerne | Golf.dk
Thomas Bjørn har noget at tænke over inden finalen i Kuala Lumpur

Foto: Getty Images

Bjørns hold bagud inden singlerne

13/01 - 2018 | Martin Rahbech

For tredje gang afvikles styrkeprøven mellem Europa og Asien med Eurasia Cup. De to første er endt uafgjort og med europæisk sejr, men fordelen i år er asiatisk.

Efter lørdagens foursomes er stillingen 6½ - 5½ til Asien.

Europa var foran efter sejre i de tre første foursomer 5½ - 3½ inden de to sidste foursomes, men Asien kæmpede videre, selv om der var muligheder for en 6-0 sejr til Europa.

I matchen mellem Rafa Cabrera Bello/Alex Levy og Gavin Green/Yuta Ikeda var europæerne 2 up efter 14 huller, men Gavin Green og Yuta Ikeda vandt alligevel efter et stærk putt på 18. hul fra Yuta Ikeda afgjorde sagerne. 

Det blev fulgt op med sejre til Li Haotong/Nicholas Fung over Ross Fisher/Bernd Wiesberger.

Li Haotong viste igen med stærk spil med putteren, da han vandt 16. hul og bragte Asien 2up efter 16 huller, og de vandt 3/1.

I den sidste foursome vandt Phachara Khongwatmai/Hideto Tanihara 2/1 over Paul Dunne/Alex Noren og sikrede Asien føringen.

I Thomas Bjørns lejr ser man trods lørdagens skuffelse frem mod afgørelsen søndag med optimisme.

- Vi kom ud af sessionen 3-3, som ikke var det, vi ledte efter. Men vi kan fighte en dag mere i morgen. Vi har 12 stærke spillere, og som jeg har sagt hele ugen, så jeg tror på dem, sagde Thomas Bjørn til pressen.

- Jeg vil sige, at dette hold er i stand til at vinde singlerne. Vi har fightet godt hele ugen, og vi skal prøve at vinde singlerne. Det er hvad der venter os. Jeg er jo lidt skuffet over præstationen i dag, men jeg er sikker på, vi kan rejse os til hvad der venter os i morgen, sagde Thomas Bjørn.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer