Bjørns debut regnede væk | Golf.dk
Sådan så The Woodlands ud inden regnen oversvømmede banen natten til fredag.

Foto: Getty Images

Bjørns debut regnede væk

30/04 - 2021 | Henrik Søe

Thomas Bjørn skulle efter planen have indledt sin karriere på den amerikanske Champions Tour fredag, men danskerens debut i Insperity Invitational blev imidlertid udskudt til lørdag, da banen i Texas var oversvømmet efter tung regn. 

Efter flere timers venten besluttede arrangørerne ud på eftermiddagen for at sende de aldrende stjerner hjem og udskyde starten på The Woodlands til tidligt lørdag morgen.

- Vi kommer ikke til at reparere banen efter 1. runde. Spillerne får 20-30 minutter til at skifte sko, snuppe en sandwich og så ellers afsted igen. Planen er at få spillet så meget golf lørdag, at vi kan afslutte turneringen som planlagt søndag, lød det fra Brian Claar fra turneringens regelkomite.   

Thomas Bjørn får i første runde selskab af to sine gamle bekendte fra europatouren -  den evigt-unge 63-årige Bernhard Langer og sydafrikanske Retief Goosen, der i 2019 blev Rookie of The Year på den amerikanske Champions Tour. 

PGA Touren fik en snak med Bjørn onsdag, og danskeren glæder sig til at prøve kræfter med kolleger, der ikke er 20-30 yngre.  

- Jeg har prøvet at spille lige op med de 21-årige, og det har været svært. Nu kommer jeg så herud og ser alle de gutter, som jeg har spillet med hele min karriere, og det er rart.  Her er en meget venlig atmosfære, men jeg er helt klar over, at når starten går, så det er det alvor, sagde Thomas Bjørn.  

 

 

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk