Bjørn melder sig klar til ny dansk turnering | Golf.dk

Bjørn melder sig klar til ny dansk turnering

19/08 - 2019 | Pressemeddelelse

Danmarks mest vindende golfspiller gennem tiderne, Thomas Bjørn, stiller til start ved Great Northern Challenge. Great Northern glæder sig over at kunne tiltrække et navn som Thomas Bjørn. Men også Thomas Bjørn selv ser frem til at besøge Great Northern og prøve kræfter med banen.

- Med Great Northern har vi fået en klasse golfbane i Danmark, som jeg glæder mig meget til at spille. Jeg oplever, at Great Northern og folkene bag er meget engageret i, at støtte den generelle udvikling af dansk golf, hvilket jeg tidligere har oplevet i forbindelse med Ryder Cup, så når de tager initiativ til en ny turnering som Great Northern Challenge, vil jeg naturligvis gerne bakke op om det, siger Thomas Bjørn.

Udover Thomas Bjørn, kan det nævnes at de to golf-tvillinger Nicolai Højgaard og Rasmus Højgaard også stiller til start, sammen med bl.a. den tidligere Europa Tour vinder Morten Ørum Madsen. Den endelige og fulde startliste offentliggøres i slutningen af august.

Great Northern i Kerteminde byder på professionel golf, når den første Great Northern Challenge afholdes mandag den 2. september 2019. Med golfturneringen ønsker Great Northern at skabe en speciel og interessant ramme, hvor de bedste spillere udfordres maksimalt.

Great Northern Challenge er en endagsturnering for professionelle golfspillere, hvor der spilles om en præmiesum på ca. en kvart million danske kroner. Der vil være gratis entre for alle tilskuere på dagen – hvor man vil have mulighed for at følge spillerne rundt på hele anlægget.

Det bliver en unik oplevelse for både golfentusiaster og andre interesserede. At der venter folk en unik golfoplevelse, kan Jesper Schmitz, direktør for Great Northern, bekræfte.

-Vi glæder os rigtig meget til at afholde den første professionelle golfturnering her på Great Northern. Banen kommer til at stå bedre end nogensinde og med det yderst interessante felt af golfspillere, der allerede nu har tilmeldt sig, tror jeg, vi får en super spændende dag, hvor både tilskuere og spillere vil blive godt underholdt, forklarer Jesper Schmitz.

Der vil være gratis entre for tilskuere hele dagen – hvor der ligeledes vil være mulighed for at følge spillerne rundt på banen, bl.a. fra udvalgte ”view points”, som på bedste vis sikrer både perfekt udsyn til spillet på banen, samt udover hele Great Northern.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer