Bjørn fandt, hvad han søgte | Golf.dk

Bjørn fandt, hvad han søgte

07/12 - 2015 | Claes Meldal

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Thomas Bjørn
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 5 i Ho Tram Open (Asian Tour)
Thomas Bjørn genfandt pludselig sit topniveau efter over 15 måneders fravær fra top 10 på det endelige leaderboard i en European Tour-turnering. Svinget sad med ét lige i skabet, og kun en halvkold putter (finalerunden i 64 slag undtaget) forhindrede Bjørn i at give resten af feltet en golflektion af de helt store. Approachslagene var i absolut verdensklasse. Det bliver spændende at se, om han kan tage de gode takter med sig ind i 2016.
 
2. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 50 i LPGA Qualifying, Final Stage (LPGA Tour)
Nicole Broch Larsen var på forhånd spået rigtig gode chancer for at sikre sig en top 20-placering, som giver fuld spilleret på den lukrative LPGA Tour i 2016. Desværre rakte spillet ikke helt til en topplacering i det opslidende udskilningsløb. Hillerød-spilleren måtte nøjes med en 50. plads og har kun udsigt til at spille en række mindre turneringer på LPGA Touren i næste sæson.
 
3. Therese O’Hara
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 66 i LPGA Qualifying, Final Stage (LPGA Tour)
Therese O’Hara – tidligere Kølbæk – har bosat sig i USA og satser benhårdt på at etablere sig på LPGA Touren. Hendes forgangne debutsæson på touren rakte ikke til at forny tourkortet, og det gav i stedet mulighed for at kvalificere sig via tourskolen. Det endte dog uden for kategori for O’Hara, der skal være knivskarp i 2016, når hun får enkelte chancer på LPGA Touren. Ellers kræver det topresultater på Symetra Touren for at rykke op på storesøstertouren i 2017.
 
4. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 3 i KOWA Queens Cup (international)
Nanna Koerstz Madsen var på baggrund af en fantastisk debutsæson på Ladies European Tour blevet udtaget til KOWA Queens Cup, hvor mange af verdens bedste spillere deltog. Madsen løste sin første opgave – en foursome – til UG med en sikker sejr på 4&3 sammen med Karine Icher, men hun blev kørt midt over af den skarpe koreaner In Gee Chun i sin single. Ladies European Tour endte på 3. pladsen i turneringen langt efter Japans og Koreas kvinder, men foran det australske mandskab.
 
5. Emily Pedersen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 3 i KOWA Queens Cup (international)
Emily Pedersen var naturligvis også udtaget og med i KOWA Queens Cup efter en drømmesæson på Ladies European Tour. Hun gjorde det fint i sin foursome, hvor hun sammen med Hannah Burke vandt klart. I sin single fik hun dog stryg af australske Sarah Jane Smith, der afgjorde matchen allerede efter 14 huller.
 
Boblere
Ingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer