Birdieregn sender Broch Larsen på andenpladsen | Golf.dk
Nicole Broch Larsen er godt kørende for tiden.

Birdieregn sender Broch Larsen på andenpladsen

09/02 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Efter fire huller af sæsonens første turnering på Ladies European Tour havde 23-årige Nicole Broch Larsen lavet fire pars, men hvad der tegnede til at blive en solid åbning på Oates Vic Open, det ændrede sig til en regulær superrunde med en salve birdies. 
 
Broch Larsen startede fra hul 10 på 13. Beach Golf Links Creek Course, og fra hul 14 til lavede hun seks birdies. Serien på seks i løbet af syv huller blev afløst af syv pars til at afslutte en glimrende dags arbejde i 67 slag, -6.
 
Det giver en delt andenplads med spillere som Mel Reid og Sandra Gal. De er to slag fra førstepladsen, hvor man finder legenden Laura Davies. Den 53-årige englænder har vundet turneringer over hele verden gennem en lang professionel karriere, der strækker sig tilbage til 1985 og har medført tre britiske ordner og en plads i golfens Hall of Fame.
 
Siden sin seneste sejr i 2010 har de utallige kilometer sat sine spor i Davies' gang, der efterhånden ser meget besværet og smertefuld ud, men hun besidder stadig et kraftfuldt sving og evner til at kontrollere boldens flugt. Det viste hun på Creek Course nær Melbourne, hvor det blev til seks birdies, en eagle og 65 slag, -8.
 
Skulle Davies sejre, vil hun blive den ældste vinder på LET nogensinde. Det ville kun være en passende bedrift for kvinden med 45 titler på touren, flere end nogen anden i historien.
 
30 år efter Davies blev Rookie of the Year tilfaldt den samme ære Emily Pedersen. Denne dag var det rutinen, som dominerede ungdommen, og Smørum-spilleren måtte sætte sit navn under en 74'er, ni slag flere end sin holdkaptajn fra Queen's Cup 2015. Der var tre birdies på Pedersens runde, men det blev også til fire bogeys, hvilket giver en delt 61. plads i +1.
 
Nanna Koerstz Madsen blev nummer to i sidste års udgave af Oates Vic Open, hvor mænd og kvinder konkurrerer på samme baner i hver deres turnering, men der venter en stor opgave, hvis hun skal i nærheden af at gentage det fornemme resultat, for efter 75 slag er hun at finde på en beskeden 70. plads.
 
Ligesom hos damerne bliver herrernes turnering ført i -8. Australske David Bransdon gik en fejlfri åbningsrunde og fører med to slag ned til de nærmeste forfølgere.

Link til leaderboard 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer