Besøg Dansk Golf Union på golfmessen i Herning | Golf.dk
Startpakken er den perfekte gaveidé og du kan få dem til en rigtig god pris når vi åbner op for messetilbuddene i næste weekend.

Besøg Dansk Golf Union på golfmessen i Herning

15/02 - 2019 | Jakob Schmidt

Ved du ikke hvad du skal lave i næste weekend? Så kan du tage et smut til MCH Messecenter Herning og besøge Dansk Golf Unions stand samt mange andre udstillere.

Her har du mulighed for at købe en startpakke til golf eller give en gave for livet til dig selv, et familiemedlem, en god ven, etc. Vi sælger nemlig startpakker fra www.dgushop.dk med op til 50% rabat fra en række klubber på vores stand.

Vi hylder også det danske hold for herrer, der vandt VM i 2018, ved at medbringe deres imponerende trofæ. Derudover kan du høre mere om hvordan det går med projektet Golf og Diabetes.

På messen kan du også besøge de andre udstillere, hvor du bl. a. kan prøve det nyeste golfudstyr fra førende mærker, planlægge dit næste golfophold i Danmark eller udlandet og finde gode tilbud på golfrejser til Sydeuropa og mange andre spændende destinationer. Thomas Bjørn lægger ligeledes vejen forbi.

Du finder os og de mange andre udstillere på Dansk Golfshow i hal L på Ferie For Alle i MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning.

Fredag den 22. februar: 10 – 18

Lørdag den 23. februar: 10 – 18

Søndag den 24. februar: 10 – 17

Læs mere om golfmessen her.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer