Bernhard Langer blev slået, men følte det unfair | Golf.dk
Bernhard Langer har vundet syv gange på PGA Tour Champions i 2017, men vandt altså ikke den samlede rangliste

Foto: Getty Images

Bernhard Langer blev slået, men følte det unfair

13/11 - 2017 | Martin Rahbech

Charles Schwab Cup Championship blev spillet i weekenden og var afslutningen på PGA Tour Champions playoff og altså afslutningen på PGA Tour Champions. PGA Tour Champions playoff indeholdt tre turneringer. Bernhard Langer vandt de to første og lignede en mand på vej mod sin fjerde sejr på Charles Schwab Cup i træk. Men han sluttede Charles Schwab Cup Championship som nummer 12, og vinderen af turneringen blev Kevin Sutherland, som med sin eneste sejr i sæsonen altså endte som samlet vinder af Charles Schwab Cup.

- Jeg føler, det har brug for en justering. Personligt fordi du kan vinde det hele uden at have vundet en turnering hele året. Jeg er ikke sikker på, det er ideelt. Men det er sådan er det blevet besluttet, men vi vil prøve det efter. Jeg er ikke sikker på, det er perfekt. Måske er det ligesom FedEx Cup, men de skal justere det to eller tre gange for at gøre det interessant, men også for at gøre det lidt fair, sagde Bernhard Langer ifølge GolfDigest.

Kernen inden Charles Schwab Cup Championship var, at alle 36 spillere i feltet havde mulighed for at vinde Charles Schwab Cup.

For Kevin Sutherland krævede først og fremmest en sejr, og det leverede han. 

53-årige Sutherland har kun vundet én professional sejr inden denne weekend, og det var ved WGC-Accenture Match Play Championship i 2002.

- Det er en hvirvelvind af følelser. Det er fantastisk. At se navnene på trofæet er utroligt. Jeg har set det, og jeg kan ikke tro, jeg skal være på den, sagde Kevin Sutherland ifølge AP. 

Link til resultatet Charles Schwab Cup Championship

Link til resultat ved Charles Schwab Cup 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer