Berger på jagt efter sommerens anden sejr | Golf.dk
Daniel Berger har været i verdens top-50 uafbrudt i mere end et år, men trods golf i verdensklasse er han endnu relativt ukendt.

Foto: Getty Images

Berger på jagt efter sommerens anden sejr

16/07 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

PGA Touren er fyldt med unge stortalenter, og det betyder, at nogle ikke får den opmærksomhed, de fortjener. Det gælder så sandelig 24-årige Daniel Berger. Floridianeren vandt karrierens anden titel på PGA Touren for lidt over en måned siden, og han er rykket helt frem som nummer 20 i verden.

Bergers seneste turnering endte i et omspil, hvor Jordan Spieth sænkede et bunkerslag for at tage titlen, men skuffelsen har ikke sat spor. Efter to ugers pause er Berger tilbage, og tilbage i kamp om sejren.

Berger var på 21. pladsen halvvejs gennem John Deere Classic, men ni birdies lørdag på TPC Deere Run gav en runde i 63 slag og et spring frem til en delt andenplads med Scott Stallings.

Det sikrede Berger en plads i førerbolden, hvor han får selskab af Patrick Rodgers. Med 68 slag forsvarede Rodgers sin førsteplads og rykkede til -16, hvilket giver to slags forspring inden finalerunden.

Det er ikke kun titlen, der er på spil for Rodgers. Den bedste spiller i top-5, som ikke er kvalificeret i forvejen, får plads i næste uges Open Championship på Royal Birkdale. Konkurrenterne til den plads tæller Stallings, Nicholas Lindheim (-13), J.J. Henry (-12) og Bryson DeChambeau (-12).

Der er mulighed for at gå en rigtig lavt i John Deere Classic – Bergers 63'er kunne have været tættere på 59, hvis hulkanterne havde været venligere – og derfor kan man ikke afskrive rutinerede Zach Johnson og Charles Howell III i kampen om sejren, selvom de lørdag dryssede ned til ottendepladsen i -11.

Link til stillingen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer