Basketstjernen nød oplevelsen med de professionelle | Golf.dk
En ny sæson i NBA begynder til oktober, og der er Stephen Curry uden tvivl klar til at præstere for Golden State Warriers, men mon ikke han kigger forbi Web.com Tour en anden gang

Foto: Getty Images

Basketstjernen nød oplevelsen med de professionelle

11/08 - 2018 | Martin Rahbech

Der er langt fra NBA-basket til Web.com Tour. Men udover de forskelle sportsgrene og der noget genkendeligt i det mentale aspekt.

Stephen Curry spiller professionelt for Golden State Warriers i NBA, men han spillede for anden gang med på Web.com Tour ved Ellie Mae Classic.

Det så interessant ud efter sin første runde i 71 slag (+1), men han endte langt fra cuttet efter en anden runde i 86 slag (+16).

- Det er en fantastisk mulighed. At være med herude og teste mit spil under ultimativt pres og stressende situationer. I dag var interessant hele vejen rundt. Jeg vidste lidt om, hvad jeg skulle skyde for at klare cuttet. De gik okay på de første to huller, men så faldt hjulene af på tredje hul, sagde Stephen Curry.

Han skød par og bogey på de to første huller. På tredje hul blev det til en 9’er på par-5 hullet, og så var vejen mod det missede cut lagt. Han lavede sammenligninger med sit job.

- Det er den samme måde, når jeg er på banen og misser mine afslutninger. Du skal finde fokus på, hvad du kan gøre. For mig handlede det om at have det sjovt og gøre mit bedste. Jeg havde opmærksomhed på runden hele vejen og prøvede at kæmpe, sagde Stephen Curry

Sebastian Cappelen var som helt ung en meget talentfuld fodboldspiller i OB, hvor hans far Ulrik Moseby var en stor profil. Men Cappelen kastede altså sin kærlighed på golf.

Han var ét slag fra førstepladsen efter første runde, men nu er afstanden blevet til seks slag.

Cappelen fulgte sin åbningsrunde i 64 slag op med en 66’er. Med en total i -10 er han på sjettepladsen med seks slag til Alex Prugh på førstepladsen.

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer