Banerekord fulgt tungt op, men det holder ikke Amtkjær væk fra toppen | Golf.dk
Sæsonen har kun budt på to resultater i top 20, men nu er toppen ikke langt væk for Martin Amtkjær inden finalerunden på SGT Isaberg Open, hvor han også har tangeret banerekorden på Isaberg Golfklubb

Banerekord fulgt tungt op, men det holder ikke Amtkjær væk fra toppen

11/08 - 2017 | Martin Rahbech

Skal der være en dansk spiller, der rykker på Challenge Tour via Nordic League, så hænger håbet primært på Victor Østerby, der ligger nummer seks i kampen om de fem pladser.

I det ræs er Martin Amtkjær fra Holstebro langt tilbage, men det ændrer ikke på, at han er meget varm i Sverige i denne uge.

Han åbnede torsdag med en tangering af banerekorden på Isaberg Golfklubb i 65 slag. Fredag var han langtfra banerekorden, da han bruge 75 slag, men han er med en total i -4 stadig langt fremme og deler tredjepladsen tre slag fra førstepladsen, som indehaves af Niklas Lemke.

Victor Østerby følger i -3 på niendepladsen og kan lægge mere pres på top 5. Længere tilbage er Patrick Winther på 21. pladsen, Niklas Nørgaard Møller på 26. pladsen, Mads Vibe-Hastrup på 35. pladsen og Mathias Gladbjerg på 45. pladsen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer