BACKTEE's 2019-kollektion er gearet til al slags vejr | Golf.dk
BACKTEE's nye kollektion er tilgængelig fra marts.

Foto: PR

BACKTEE's 2019-kollektion er gearet til al slags vejr

28/01 - 2019 | Pressemeddelelse

BACKTEE’s kollektion til 2019 indeholder alt der er brug for til at dække golfspillerens behov og udfordringer i forskellige vejrtyper og situationer.

Tøjet er funktionelt og materialerne har individuelle egenskaber, der passer til produktet samt anvendelsen af det. BACKTEE har til sæsonen 2019 lagt vægt på klare – rene farver, der alene eller sammen med BACKTEE’s classic farvepalette, vil danne et friskt og exclusivt look.

Til både damer og herrer er der nye typer baselayers, med både thermal og moisture control for større comfort. Samt detaljer med kontrast farvede sømme og strækbare kvaliteter for god pasform. Til damerne er der nye midlayers.

Både vest og jakke i flot melange kvalitet, samt med print og stiknings detaljer, alle er de komfortabler og med det rigtige feminine snit. Herrerne får ny favorit midlayerjakke, blød – meleret, med lynlås lommer og thermal samt moisture control.

Der er tæt lukning ved bund og ærmeåbning. Den er perfekt at kombinere med en softshell vest på en mere blæsende dag. På solskinsdage er der rig mulighed for at vælge bland spændende poloer til både damer og herrer. Me- lange kvaliteter - struktur kvaliteter – striber – prægede mønstre og graduerede farveforløb. Som noget nyt finder du i kollektionen også casual hætte-jakker for et hyggeligt afslappet look, både på banen og efter.

Desuden kan man holde sig varm i vatterede jakker, damernes med et feminint snit, hvor quilten følger kroppens silhouette, og herrernes med flot grafisk quilt, begge kombineret med en blød melange kvalitetet for bedre komfort og bevægelighed.

2019 er det første år, hvor BACKTEE er tøjsponsor for Dansk Golf Union og dermed det danske golflandshold.

Virksomheden er tilmed hovedsponsor på europatouren og sponsor på ECCO Tour.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer