Asserbo håber på comeback til foråret | Golf.dk
Jens Christian Tvergaard og Sophia Giverny Carlsen vandt Asserbo Pokalen

Asserbo håber på comeback til foråret

03/09 - 2018 | Martin Rahbech

Det var ikke den perfekte termin og ikke så mange til start som tidligere. Men historikken hos Asserbo Pokalen lever rigtig fint.

- Vi er tilfredse med afviklingen, og spillet var fint. Men vi håber at få termin igen til foråret næste år. Sådan har det været hidtil, og der er jo en fanstatisk tradition med  Asserbo Pokalen, fortæller  Peter Fredgaard fra Asserbo Golf Club til Golf.dk

Der er også sat en stærk historik i karrieren hos Jens Christian Tvergaard fra Gyttegaard Golf Klub.

Efter en solid føring på seks slag inden finalen endte han i omspil med værtsklubbens Oliver Wendt.
Gyttegård Golf Klub fortæller om omspillet.

”Hul 1, 4 og 18 blev spillet som slagspil og efter de huller var spillet var de to spillere stadig lige med -1. Herefter var det så sudden death på 18 som skulle afgøre hvem det vandt. Først delte de 18’ende hele 3 gange med birdies. JC var i omspillet presset flere gange men svarede flot igen med nogle rigtig gode puts. 4 gang slog Oliver et sløjt drive og med en par kunne Jens Christian Tvergaard (efter 7 omspilshuller) kalde sig selv for vinder af Asserbo Pokalen. En sejr som JC selv betragter som en af hans største individuelle sejre”

Hos damerne var det mere ordinært med tre runders slagspil. Her vandt Sophia Giverny Carlsen fra Simon’s med en total i +1 to slag fra andenpladsen.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer