Arbejdsheste fra Furesø sprudlede | Golf.dk
Der var en varm opbakning til Line Høj Petersen, der efter en solid turnering blev slået i omspil om sejren ved DM Slagspil i Svendborg

Foto: Anders Jensen

Arbejdsheste fra Furesø sprudlede

14/08 - 2018 | Martin Rahbech

Der var en god weekend for Furesø Golfklubs, og den var tæt på at blive endnu bedre.

Den var god ved DM seniorer og veteraner i Kokkedal for de to Furesø-spillere Mette Kenfelt og Else Kalstad var i omspil om sejren med en ny vinder.

Else Kalstad har vundet titlen i 12 ud af de seneste 13 år, men hun måtte efter det andet omspilshul gratulere sin klubkammerat med sejren.

- Mette en glimrende golfspiller. Hun er virkelig en arbejdshest, og hun er i klubben tre-fire timer hver dag. Han er virkelig dedikeret, og det er rigtig stort for hende, siger Lisa Holm Sørensen til Golf.dk

Lisa Holm Sørensen er tidligere professionel på Ladies European Tour, men valgte efter en playing pro-karriere at sadle om og er nu pro-assistent.
Det sidste halvandet år har hun været i Furesø Golfklub.

- Der er noget helt specielt i forhold til træningskulturen, og der er rigtig mange unge spillere, der virkelig træner meget dedikeret, siger Lisa Holm Sørensen.

En ung, dedikeret spiller er 18-årige Line Høj Petersen. Hun var med i kampen om sejren ved DM Slagspil, men blev slået i omspil af Sofie Kibsgaard. 

- Line er også en arbejdshest. Hun arbejder rigtig meget på sit sving og har gjort det godt hele året. Hun var med i toppen ved Furesø Pokalen og blev nummer tre i et stærkt felt. Så fik hun sølv ved DM, så det kører godt for hende. Jeg tror bare, hun vil ride videre på bølgen, siger Lisa Holm Sørensen.

I den kommende weekend skal hun være med i danmarksturneringen, og det kommer til at ske i kvalifikationsrækken. Furesø trak deres førstehold fra den bedste række forud for denne sæson.

- Vi har mange unge spillere, så vi starter forfra og arbejder langsigtet, siger Lisa Holm Sørensen.

User Comments:

  • De unge Furesø-piger kan også ...

    14/08 - 2018 | Peter Fl. Adolph (E)

    I den modsatte ende af aldersskalaen vandt en af de yngste Furesø-spillere DGU's årgangsmesterskab for U12-piger (Isabella Calberg Rasmussen), mens en anden Furesø-spiller blev runner-up i U14-pigerækken (Viola Kruse).

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer