Aphibarnrat slider sig til sejren | Golf.dk
Søndag skulle Kiradech Aphibarnrat bruge 35 huller, før karrierens anden hulspilssejr på europatouren var i hus.

Foto: Getty Images

Aphibarnrat slider sig til sejren

11/02 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Som nummer 53 i verden var Kiradech Aphibarnrat den tredejbedst placerede spiller i feltet ved ISPS Handa World Super 6 Perth, men selvom han var blandt favoritterne, blev søndagen et langt slid.

Et forvarsel var allerede blevet sendt lørdag, da den 28-årige fra Bangkok måtte ud på fire ekstrahuller for at sikre sig den 24. og sidste plads i søndagens hulspil.

På vej mod finalen på Lake Karrinyup Country Club var Aphibarnrat gennem fire minimatches over seks huller. Alle gik den fulde distance, og et par stykker kunne ikke nøjes med det. I ottendedelsfinalen skulle der fem ekstrahuller til, før en afgørelse var fundet. I semifinalen var Aphibarnrat bagud efter fem huller, og modstanderen, Lucas Herbert, havde to meter for sejren på hul seks. Puttet blev misset, og på førte ekstrahul måtte afstralieren bukke ud, da thailænderen næsten lavede hole-in-one fra 84 meter.

I finalen ventede en anden australier i form af James Nitties, og det endte med at blive Aphibarnrats mest overkommelige match. Godt nok kom Nitties bedst fra start med en par, men derfra svingede pendulet. Det var lige igen efter tre huller, og så lavede Aphibarnrat eagle, birdie for at snøre sækken om sin fjerde titel på europatouren.

- Det var virkelig hårdt at komme med blandt de sidste 24, og hver eneste match, jeg har spillet, har været hård.

- Det har bare været en fantastisk uge. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare det, men jeg er så glad. sagde vinderen til europatouren.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer