AP2 og AP3 – nu sorte som natten | Golf.dk
Titleist AP2 og AP3 Black

Foto: Titleist

Titleist AP2 Black

Foto: Titleist

Titleist AP3 Black

Foto: Titleist

AP2 og AP3 – nu sorte som natten

18/01 - 2019 | Pressemeddelelse

Golfspillere på jagt efter den banebrydende teknologi og gennemtestede performance i Titleist 718 AP3 og AP2 kan nu skille sig ud med introduktionen af de helt sorte udgaver, som kommer på markedet i et begrænset antal.

De nye 718 AP3 Black og AP2 Black jern kommer med en elegant High Polish Black PVD beklædning, som giver et særegent look. Jernene, som er i handlen første marts, har ligeledes True Temper AMT Onyx skafter med en mat sort finish, som minimerer genskin, og pakken bliver fuldendt med et sort Golf Pride Tour Velvet 360 grip. 

Udviklingen af AP3 Black og AP2 Black kom efter forespørgsler fra PGA Touren, hvor Titleist har været “the #1 iron” siden 2005, og medlemmer fra Titleist teamet.

- Siden vi føjede AP3 til vores jernserie sidste efterår ,har flere og flere golfspillere oplevet den revolutionerende fart og tilgivenhed i denne hule blade-konstruktion, mens AP2 fortsætter med at være fanebæreren for jernteknologi på touren. Én forespørgsel, vi fik fra både tourspillere og amatører – specielt dem, som var blevet tiltrukket af vores Jet Black Vokey SM7 wedges – var om de kunne få de samme jern i en mørkere finish. Vi brugte lang tid på at sikre os, at æstetikken var lige i skabet. Resultatet bliver man bare nødt til at se, udtaler vicepræsident for Golf Club Marketing, Josh Talge.

718 AP3
Byder på et innovativt hult blade design med teknologi der sikrer høj boldhastighed fra slagfladen. AP3 samler alt det, vores R&D har lært gennem udviklingen og forbedringen af AP1 og AP2 og producerer det længste, hurtigste Titleist player's jern nogensinde. 

- AP3 er i sandhed det bedste fra begge verdener. Vi giver dig længde og tilgivelse som i et game improvement jern og gemmer det bag et udseende og en feel som et player's jern, udtaler Talge.

718 AP2
Fortsætter med at forbedre den teknologi og performance, der har gjort AP2 til fanebæreren for moderne tour jern. Cavity back designet giver ultimativ spilbarhed samt konsistent længde og tilgivenhed, alt sammen pakket ind i et design godkendt af tourspillere. 

- AP2 er det mest populære tour jern på globalt plan, da det kombinerer det påkrævede udseende og feel fra tourspillerne, samtidig med at det sikrer præcis længdekontrol, som er nødvendig for at ramme plet slag efter slag. For alle andre er det et tour jern, som faktisk kan spilles, fordi det er så tilgivende, siger Talge.

De nye Titleist 718 AP3 og AP2 Black jern vil være tilgængelige fra første marts, og kun i form af specialordrer. I norden vil der kun blive udbudt cirka 150 sæt. Prisen for seks jern er 9.499 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer