Anders Hansen om Q-School: - Jeg gør det aldrig igen | Golf.dk
Anders Hansen er på 15. pladsen inden de afgørende 18 huller af Q-School.

Foto: Getty Images

Anders Hansen om Q-School: - Jeg gør det aldrig igen

14/11 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Seks birdies på de første 10 huller bragte Anders Hansen frem i stillingen ved Q-School Final Stage, godt på vej mod for andet år i træk at slutte i top-25.

- Jeg kom godt fra start, og så prøvede jeg bare at hænge i. Jeg spillede godt de første otte huller, og derfra var det ikke fantastisk, sagde han efter otte afsluttende pars og en runde i 65 slag.

Hvad han skal bruge en kategori til, er dog lidt af et mysterium. I 2018 stilllede han blot til start ni gange, og det bliver der ikke ændret på næste år, hvis han klarer skærene torsdag. Forvent dog ikke at se Hansen tilbage på Lumine Golf Club om et års tid.

- Jeg har det fint med bare at spille en gang imellem, når jeg har lyst. Men det er også sidste gang, jeg gør det her, for det er simpelthen for hårdt. Det er simpelthen for mentalt drænende. Det er seks runder... ja, jeg er træt. Det kan jeg godt mærke.

Hansen fylder 50 år i september 2020, men der ligger endnu ikke fast, om den dobbelte vinder af BMW PGA Championship har tænkt sig at tage hul på en seniorkarriere.

- Det må vi se på. Nu må vi se, hvordan helbreddet er. Hvis det holder, og alting er ok, så kan det godt være.

Med få spillere på banen er Hansen på 15. pladsen. Der venter samtlige aspiranter til top-25 en nervepirrende finalerunde, men den 48-årige dansker har den fordel, at han har mindre at tabe end konkurrenterne, som alle håber på at spille på fuld tid.

- Jeg kan stadig godt lide at spille, og jeg kan godt lide konkurrencen, jeg gider bare ikke rejse.

Om 18 hulelr ved vi, om Hansen har flere kilometer at tilbagelægge på europatouren i 2019.

Mere nyt følger fra femte runde.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer