Amerikanerne satser på Steve Stricker | Golf.dk

Amerikanerne satser på Steve Stricker

20/02 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Det bliver enten Padraig Harrington eller Steve Stricker, som kommer til at løfte Ryder Cup-trofæet i september 2020 på Whistling Straits i Wisconsin. Harrington var det åbenlyse valg, da europatouren satte navn på sin kaptajn i januar, og der var heller ingen overraskelser, da PGA of America officielt løftede sløret for den næste skipper.

Steve Stricker er fra Wisconson og den blide mand på 51 år har været vicekaptajn i Ryder Cup tre gange, og han havde kaptajnskabet i Presidents Cup 2017. Stricker har været gennem ”kaptajnuddannelsen”, og nu skal han forsøge at revanchere det sviende nederlag fra Paris på 17,5-10,5.

Stricker har deltaget i Ryder Cup tre gange som spiller, én gang som vinder tilbage i 2008. Han har vundet 12 gange på PGA Touren, men han bliver den første amerikanske kaptajn uden en majorsejr.

- I vores sport, i det her land, er der ingen større ære end at være kaptajn for det amerikanske Ryder Cup-hold. Jeg går ind til opgaven og det ansvar, der følger med, med stor ydmyghed. Jeg vil gerne takke PGA Ryder Cup komiteen for at have tiltro til mig, udtaler Stricker.

- Selv om vi var skuffede over resultatet i Paris, så er jeg sikker på, at tilbageslaget vil gøre os endnu mere tændte i forberedelserne til det, der skal ske på Whistling Straits. Europa bliver en enorm udfordring at overkomme, men vi vil fokusere på det, vi sammen kan udrette i 2020 i min hjemstat foran en loyal legion af fans i Wisconsin. Det bliver en mindeværdig uge.

Ryder Cup spilles fra 25. september næste år. Otte amerikanere kvalificerer sig, mens Stricker uddeler fire captain's picks efter Tour Championship.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk