Amalie Leth-Nissen fører med 10 slag | Golf.dk
Amalie Leth-Nissen er storfavorit til at vinde pigernes DGU Elite Tour III.

Amalie Leth-Nissen fører med 10 slag

04/08 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Amalie Leth-Nissen viste sig flot frem ved pigernes europamesterskab for hold, og denne weekend er det 13-årige talent fra Hjortespring på vej mod en imponerende sejr på egen hånd.

I Haderslev Golfklub spillede hun sig til et gigantisk forspring i pigerækken ved DGU Elite Tour III i løbet af lørdagens 36 huller. Runder i 67 og 69 giver en samlet score i -2. Det er hele 10 slag foran kollegaerne fra pigelandsholdet Smilla Sønderby og Anne Normann.

Der er hårdere kamp om sejren i damerækken på samme bane. Sofie Kibsgaard har taget teten med en total i +6. Marie-Louise Tommerup er et slag efter, Fie Kjærgaard Olsen er på tredjepladsen i +7 og Cecilie Bofill er nummer fire i +8.

Det ligner en kamp mellem den kvartet, da der er fire slag fra Bofill til femtepladsen.

I Skive Golfklub har Christian Dahl taget et jernfast greb om drengenes turnering. Hjemmebanespilleren sluttede første runde med birdie-birdie for en 69'er og lukkede af med birdie-eagle for 68 slag på anden runde. 

Med en total i -5 har han seks slags forspring ned til den nykårede juniordanmarksmester, Mads Røddik. Nicolai Røgen Jensen og Frederik Hedmark deler tredjepladsen i +2.

Herrerne er i kamp i Hillerød, og der gik Hamish Brown den laveste første runde. 66 slag skulle han bruge. Der var heller ingen med en lavere score på anden runde end de 67 slag, Brown præsterede. Han fører i -7, fire slag foran Malthe Tandrup Laustsen. 

Zander Lui Rivas og Kasper Estrup deler tredjepladsen i -2. Frederik og Alexander Birk Topgaard er de sidste spillere under par inden de afgørende 18 huller.

Links til stillingerne kan findes på forsiden  

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer