Alt åbnede sig i Indien med Grillos offday | Golf.dk
Emiliano Grillo var i store problemer på sin tredje runde i Indien, men han er stadig i spil til en sejr

Foto: Getty Images

Alt åbnede sig i Indien med Grillos offday

10/03 - 2018 | Martin Rahbech

Der er lagt op til en spændende finaledag på DLF Golf & Country Club ved Hero Indian Open.

Emiliano Grillo var godt på vej til at få det perfekte udbytte af sin invitation, da han spillede sig i front med fire slag efter anden runde.
Men det var sat efter styr med tre bogeys på de første fire huller. Men en birdie på niende hul hold ham med omkring førstepladsen, men der var flere problemer i sigte.

Han var på førstepladsen efter 12 huller, men på par-4 hullet 13. missede han green med sit andetslag og lå tæt på TV-tårnet. Han endte med at slutte kampen med en fint putt, men det var en dobbeltbogey.

Problemerne fortsatte på 14. Han kom fint fra tee, men endte med at måtte putte på kanten af green for par og endte med endnu en dobbeltbogey. Udfordringerne fortsatte på 15. hul, hvor han sendte bolden væk ude blandt træerne efter sit teeslag.  Bolden blev erklæret uspillelig, og der kom en bogey på kortet. De sidste tre huller spillede han i -1, men det endte altså med en runde i +6, og status for argentineren er, at han er på en delt fjerdeplads i -5.

Førstepladsen er dog ikke langt væk.

Den deles i -7 af Shubhankar Sharma og Matt Wallace.

Thomas Bjørn slap ikke heldigt fra sin tredje runde. Han var på 18. pladsen efter anden runde, men lørdag spillede han sin runde i 79 slag, og han er inden finalerunden på 37. pladsen i +5

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer