Afslutningen udsat i Joburg | Golf.dk
Joachim B. Hansen er tre slag fra en delt tredjeplads i Joburg Open. Tre spillere ved turneringens afslutning kvalificerer sig til The Open Championship i 2018.

Foto: Getty Images

Afslutningen udsat i Joburg

10/12 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Ved ugens start var der massiv nedbør i Johannesburg, og derfor blev tirsdagens Pro-Am turnerng aflyst. Afviklingen af Joburg Open forløb efter planen de første 54 huller, men da der skulle findes en vinder, vente regnen tilbage, og det tvang europatouren til at indstille spillet. 

I timevis forsøgte man at få spillerne tilbage på banen, men til sidst nåede mørket frem, før banen igen blev spilbar. Derfor er afslutningen udsat til mandag morgen, og det er med indiske Shubhankar Sharma i front. 

Verdens nummer 462 spillede de første syv huller to slag under par, og med en score i -22 kan han sove på et fire slags forspring. Den nærmeste forfølger er sydafrikaneren Erik Van Rooyen. Vinderen skal sandsynligvis findes blandt de to, for der er yderligere fire slag ned til tredjepladsen.

Joachim B. Hansen nåede at spille 10 huller, og efter to birdies og en doublebogey er han i par for sin fjerde runde. Med en total i -11 er den 27-årige challengetourspiller på en delt niendeplads.

Juleferien kan begynde for Jeff Winther, som nåede i klubhuset før spilstop. Det blev en god afslutning på 2017 for Winther, da han gik en fornem 67'er på Firethorn Course.

For en uge siden gik Winther den bedste finalerunde af alle på Mauritius, og søndag var han igen feltets bedste. Efter runden i -5 ligger den 29-årige på en delt 24. plads.

Finalerunden genoptages klokken 06.30 dansk tid.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer