|
De nye danmarksmestre i veteranklassen.
De nye danmarksmestre i seniorrækken.
De nye danmarksmestre i superveteranklassen.

Aarhus fik medaljer i tre forskellige Danmarksturneringer

16/09 - 2019 | Pressemeddelelse

Det har været en begivenhedsrig weekend for Dansk golf og en af de ting der også har været på programmet, er finalespillet i Danmarksturneringen for seniorer, veteraner og superveteraner.

Det blev spillet i Gilleleje med semifinaler lørdag og finaler søndag. En særlig bedrift løb Aarhus med, da de formåede at tage medaljer med hjem i alle 3 rækker.

I seniorrækken vandt Furesø med cifrene 10-4 over Esbjerg. Furesø tog tidligt en føring i flere af matcherne og selv om Esbjerg også fik godt fat i et par af dem, kunne foursomen med den mangedobbelte danske seniormester Else Kalstad, føje endnu et DM til Elses samling efter en sejr på hul 16.

Esbjerg fik en flot sølvmedalje og sidste års vindere fra Aarhus Golf Club sikrede sig bronze med en sejr over Helsingør.

I veteran divisionen blev kampen om guldet anderledes tæt. Da alle singler var færdigspillet, stod det 6-4 til Aarhus over Simons, og med en delt foursome match, blev det Aarhus som kunne hente guldet hjem.

Simons fik dermed sølv og efter en uhyre spændende afslutning, hvor Kokkedals foursome vandt de sidste 3 huller, kunne sidste års veteranmestre fra Kokkedal hente bronzemedaljerne med hjem.

Superveteranmesterskabet blev tilsvarende tæt. Århus tog med cifrene 8-6 guldet foran sidste års mestre fra Københavns Golf Klub. Bronzen gik med tilsvarende cifre til superveteranholdet fra Kokkedal.

Link til resultatet hos seniorerne

Link til resultatet hos veteranerne

Link til resultatet hos superveteranerne

User Comments:

  • Superveteranmesterskabet

    16/09 - 2019 | Finn Bruun Sørensen

    Kolding vandt over Kokkedal med cifrene 8-6 og fik derfor bronzemedaljerne

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer