72 klubber åbner døren til Spil med-dag | Golf.dk
Spil med-dag leverer hvert år nye medlemmer til de danske golfklubber.

72 klubber åbner døren til Spil med-dag

15/08 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

På søndag åbner et stort antal danske klubber mulighed for, at medlemmer kan tage en ikke-golfspillende ven, nabo eller kollega med ud og prøve klubbens faciliteter.

I alt 72 klubber deltager i Spil med-dag i år. Det er en markant stigning i forhold til sidste år og en svag stigning i forhold til de foregående år.

- Jeg tror, det er fordi, der er et ekstra fokus på rekruttering. Og så er det et koncept, som klubberne ved virker. Der findes ingen bedre ambassadører for en golfklub end klubbens egne medlemmer, siger Kim Uldahl, udviklingskonsulent i Dansk Golf Union.

Læs også succeshistorien om Trelleborgs rekrutteringsindsats i år

Spil med-dag har typisk ligget lige efter skoleferien, men blev sidste år flyttet til uge 30, så klubberne ville få mere tid til at få sine begyndere i gang. Men det var for svært at få frivillige til at være med på dagen, så derfor var kun 43 klubber med i 2018. Nu er Spil med-dag rykket tilbage til midten af august.

De senere år har Spil med-dag typisk haft deltagelse af omkring 1.000 gæster og resulteret i 500 nye medlemmer af de danske golfklubber.

Golf som "sweetdeal" gør folk bløde i knæene

Dansk Golf Union har i år særligt fokus på rekruttering og er i tætte rådgivningsforløb med 20 klubber, der har et stærkt ønske om at få flere medlemmer.

Årets to klassiske rekrutteringsdage er Golfens Dag i april og Spil med-dag i august. Samtidig fungerer Sjov Sommergolf som en fast rekrutteringsaktivitet for juniorer.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer