60 klubber har nomineret deres bud på Danmarks bedste hul | Golf.dk
Har din klub Danmarks smukkeste hul. Det er ikke for sent at være med i vores konkurrence.

Foto: Dansk Golf Union

60 klubber har nomineret deres bud på Danmarks bedste hul

03/07 - 2017 | Claus Rødgaard Thomsen

60 danske klubber, altså omtrent hver tredje klub, har nomineret et golfhul til Golf.dk og Dansk Golf, som er i gang med at finde frem til landets 18 bedste golfhuller.

Blandt de 60 nominerede golfhuller er der en stor variation. Huller, der vinder ved deres beliggenhed, huller der er udtryk for mesterligt design og huller, der bare har en identitet, som er unik i forhold til resten af landets golfhuller.

Vi vil imidlertid gerne have endnu flere klubber med. Nogle har givet udtryk for, at de gerne ville have haft mere tid til at drøfte lokalt hvilket hul, der er klubbens bedste.

Derfor udskyder vi den endelige frist for at nominere et hul med 10 dage. Det er altså muligt at nominere frem til og med den 10. juli.

Kåringen af landets bedste golfhuller vil blive fulgt tæt på Golf.dk og årets tre sidste udgaver af Dansk Golf. Et ekspertpanel vil udvælge 18 huller ud fra de nominerede. De huller planlægger vi at præsentere mere dybdegående i vores medier - blandt andet med droneoptagelser.

Til sidst vil alle danske golfspillere have mulighed for at stemme på det bedste par tre, fire og fem-hul.

I og med hver klub kun kan nominere et hul, har alle klubber en realistisk chance for, at banens bedste hul kan komme i betragtning. Det materiale, som Golf.dk og Dansk Golf udarbejder, vil klubberne bagefter kunne bruge i sin branding af banen.

Hver klub har lov til at nominere et enkelt hul. Send en mail til golfhul@dgu.org med et godt foto af klubbens bedste hul og en begrundelse for, hvorfor lige præcis det hul er blandt Danmarks bedste.

Husk at angive hullets par og længde fra alle teesteder.

 

User Comments:

  • Flotteste hul

    02/08 - 2017 | Dorte Øberg

    Hvide Klit hul 11

  • Bliver spændende at se

    24/07 - 2017 | jess Krelskov

    Bliver rigtig spændende at se hvilke huller som "vinder". Et godt initiativ som sikkert kunne få flere gæster ud på forskellige golfbaner. www.golfdanmark.se www.golfdanmark.no

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer