400 rhododendron giver dansk klub et løft | Golf.dk
Korsør Golf Klub har også fået stillet en ny skulptur op.

Foto: PR

400 rhododendron giver dansk klub et løft

05/05 - 2020 | Pressemeddelelse

Korsør Golf Klub er en af de klubber i Danmark, der i disse år tager adskillige skridt for at forbedre sin bane og omgivelserne.

Sidste år indviede klubben fire nye huller, og nu blomstrer 400 rhododendron, som blev plantet i efteråret 2019.

- Med så mange blomstrende rhododendron her i foråret, ledes tankerne naturligt hen på Masters-banen, Augusta National. Det er under alle omstændigheder en unik rhododendron-park, vi har fået etableret. En park vi er stolte af, og som vi naturligvis håber på, at mange både golfspillere og ikke golfspillere vil besøge, lyder det i en pressemeddelelse fra klubben.

Klubben bragte selv sidste år sammenligninger med Pebble Beach på banen, da den indviede fire nye huller, hvoraf de to ligger lige ned til vandet. 

- Strategien bag de mange investeringer, der er gennemført i de seneste år, er klar: At bringe Korsør Golf Klub op i den absolutte superliga blandt golfklubber, lyder det endvidere fra klubben. 

Den nye blomsterpark pryder adgangsvejen og træningsområderne.

- Udover nye huller og rhododendron-park, er der tale om yderligere renovering af klubhuset, herunder et nyt stråtag, ny buggylade, nye broer og stensætninger ved flere søer, oprensning af søer, etablering af fairwayvanding samt ny belysning langs adgangsvejen til klubhuset. Sidst men ikke mindst byder en ny flot skulptur ved klubhuset dig velkommen til en god dag i Korsør Golf Klub. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer