18-årig fører i Portland | Golf.dk
Tidligere i år spillede Yealimi Noh sig til en sjetteplads på LPGA Tour. I Cambia Portland Classic har den 18-årige kvalifikationsspiller kurs mod sejren.

Foto: Getty Images

18-årig fører i Portland

01/09 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Jin Young Ko er verdens bedste kvindelige golfspiller, og hun gik 114 huller uden at lave en eneste bogey, inden hun missede en lille meter på niende hul torsdag ved Cambia Portland Classic. En sjælden gang imellem kan golf virke nemt, men selv for de allerbedste rammer virkeligheden altid før eller siden.

Således også for Ko. Fredag tabte hun to slag til Columbia Edgewater Country Club, og under lørdagens runde lavede sydkoreaneren tre bogeys. 

Det er også blevet til en god portion birdies for sidste uges vinder, men ikke nok til at følge med i toppen. Ko er syv under par og på 27. pladsen.

Derfra er der 12 slag op til førstepladsen. Den indtager Yealimi Noh, som måtte gennem mandagskvalifikationen for at få adgang til turneringen. Den 18-årige amerikaner spillede sig på førstepladsen med en bogeyfri runde i 64 slag, otte under par, og nåede til -19 samlet.

- Det er bare virkelig fedt at mandagskvalificere sig og så vinde, men jeg vil ikke tænke på det i morgen. Jeg skal bare ud og spille mit spil, men jeg håber virkelig, at det bliver slutresultatet, sagde Noh ifølge AP efter lørdagens laveste runde.

Hun fører med tre slag ned til australieren Hannah Green, som selv var to under par for dagen og 19 under samlet, inden hun lavede tre bogeys på de 12 sidste huller og gik banen i 73 slag.

Brooke Henderson har del i tredjepladsen i -14.

Der var tre danskere til start, men alle missede cuttet fredag.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer