18-årig amatør fører på LET | Golf.dk
Pauline Roussin-Bouchard er en af kun fem spillere under par i Jabra Ladees Open.

Foto: LET

18-årig amatør fører på LET

24/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Frankrigs bedste amatør, Pauline Roussin-Bouchard, beviser på hjemmebanen Evian Resort Golf Club, at hun har spillet til at gøre sig gældende på den professionelle scene.

Jabra Ladies Open er fælles arrangeret mellem Ladies European Tour og LET Access Series, og samtidig fungerer de 54 huller som kvalifikation til majoren Evian Championship sidst i juli.

To pladser er der på højkant, og 18-årige Roussin-Bouchard ligger til at tage den ene. Fredag kom hun rundt i 69 slag, og det rykkede hendes samlede score til -5. Derfra er der et slag ned til englænderen Annabel Dimmock på andenpladsen.

Det er mindre end to år siden, at dengang 14-årige Atthaya Thitikul vandt på LET som amatør, og nu kan der altså være en vinder på vej, som ikke kan få del i præmiepengene.

Det kan Emily Pedersen, men den danske Solheim Cup-spiller er langt fra toppen efter to af de tre runder. 75 slag torsdag blev fulgt op med en 74'er fredag, og med en samlet score i +7 klarede den eneste danske deltager lige nøjagtigt cuttet på en delt 46. plads.

Derfra er der 12 slag op til Bouchard på førstepladsen og 11 til Dimmock på den yderste kvalifikationsplads.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer