14-årig indleder turneringssæsonen med hole-in-one | Golf.dk
Alexander Møldrup fra Smørum Golfklub lavede hole-in-one med sin wedge.

Foto: Privat

14-årig indleder turneringssæsonen med hole-in-one

18/05 - 2020 | Pressemeddelelse

Søndag blev en reduceret udgave af Sydsjælland Open afholdt i Mogenstrup ved Næstved. Eftersom tidligere ranglisteturnering var blevet aflyst pga. coronakrisen, var der fuldt felt i U22 turneringen i det sydsjællandske med 67 drenge og 22 piger til start.

På banens hul 10 på 125 meter, lykkedes det en af de yngste deltagende juniorer, 14-årige Alexander Møldrup fra Smørum Golfklub at lave hole in one. En 52 graders wedge og en god medvind sendte bolden på green, hvorefter den trillede 2-3 meter og i hul. Det var Alexander Møldrups første hole-in-one, og han fik overrækt præmie fra klubbens formand Henrik Karlsen.

Møldrup endte på en T25. plads efter en runde i 79 slag.

Turneringen blev vundet af Sebastian Friedrichsen fra The Scandinavian i 69 slag på drengesiden og Emma Bunch fra Mølleåens Golfklub vandt i 74 slag på pigesiden.

 

User Comments:

  • Tak til DGU og Sydsjælland

    19/05 - 2020 | Bo Holm Bredkjær

    Tak til DGU og Sydsjælland - der er en blomstrende talentmasse, som har trænet en hel vinter uden at kunne bevise, at de er blevet bedre....DET fik de muligheden for nu... Og tillykke til Sebastian, Alexander og alle de andre... Hilsen En Back-up forælder

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer