10 birdies gør Sharma til dobbelt vinder | Golf.dk
Med sejren overtager Shubhankar Sharma førstepladsen på Race to Dubai.

Foto: Getty Images

10 birdies gør Sharma til dobbelt vinder

04/02 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Inden denne sæson havde Sharma Shubhankar blot deltaget i syv turneringer på europatouren. Af dem var en niendeplads i sidste års Maybank Championship højdepunktet, men man kan roligt sige, at den 21-årige inder har løftet sit spil indtil flere niveauer. 

I december høstede han trofæet i Joburg Open, og på Saujana Golf & Country Club blev han sæsonens første dobbelte vinder. 

Ved solopgang søndag var Sharma nummer 19 i stillingen, så det lå ikke i kortene, at han skulle ende med førstepræmien på 400.000 euro, men en sublim afslutning i 62 slag var et angreb, de førende intet kunne stille op imod.

Det tog tre huller at komme i gang, men derfra fulgte fire birdies i streg. En mere fulgte på hul ni, og de 31 slag på forni blev gentaget på de ni afgørende huller. 10 birdies, otte pars, 62 slag og en samlet score i -21. Det gav en sejr på to slag ned til Jorge Campillo, som ikke kan bebrejde sig selv efter en ganske fornuftig 68'er.

- De sidste to måneder har vendt op og ned på mit liv. Jeg har været medlem af asientouren i et stykke tid, og det medlemskab vil jeg holde fast i. Jeg har altid drømt om at vinde, og nu er jeg dobbelt vinder på asien- og europatouren, sagde Sharma efter præmieoverrækkelsen i Maybank Championship.

De to danske finalister sluttede side om side i Kuala Lumpurs varme, men ikke i den del af feltet, de havde håbet. Thomas Bjørn startede dagen i samme score som Sharma, men den danske Ryder Cup-kaptajn bevægede sig den modsatte retning i tabellen. Efter tre runder i 60'erne sluttede Bjørn af med en 74'er, sæsonens kun anden runde over par. 

Med den faldt han ned til 39. pladsen i -9. Kjeldsens runde i par rakte til samme total og et fald i stillingen på fem placeringer. 

Link til resultatet 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer