Ørum skuffende fra start i sæsonfinalen | Golf.dk
Morten Ørum Madsen lavede kun en enkelt birdie på første runde i Oman.

Foto: Getty Images

Ørum skuffende fra start i sæsonfinalen

01/11 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Med en 10. plads i Hainan Open viste Morten Ørum Madsen god form inden sæsonens tre store afgørende turneringer. Med over en million euro på højkant var der mulighed for at tage gevaldige spring på Road to Oman, men den 29-årige dansker har ikke formået at slå til.

Slutplaceringer som nummer 53 og 64 har ikke bragt ham nærmere top-15 på pengelisten, og i NBO Golf Classic Grand Final vil intet ringere end en andenplads kunne løfte ham frem til et europatourkort fra den nuværende 39. plads.

Ikke meget tyder på, det kommer til at ske, for den eneste dansker i det lille felt på 45 mand fik en skidt start. Første hul kostede en doublebogey, og efter fire huller var Madsen fire slag over par på Al Mouj Golf. Sådan kom han også i klubhuset, og scoren i 76 slag giver en delt 40. plads.

Der er ni slag op til Adrian Meronk, Oscar Lengden, Estanislao Goya og Nick Cullen på førstepladsen. Alle fire er rangeret mellem nummer 20 og 33 på Road to Oman, så mulighederne for at spille sig på europatouren i den altafgørende turnering ser gode ud.

Hvis ikke formkurven vender på dramatisk vis de næste dage, har Madsen stadig et enkelt skud tilbage i bøssen. Final Stage af Q-School begynder om 10 dage. Der opnåede han en 16. plads for fem år siden, så der er stadig realistiske chancer for at genvinde pladsen blandt Europas bedste efter kun et års fravær.

Link til stillingen  

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer