Ærgerlig Ørum: - Mit spil er der ikke endnu | Golf.dk
Morten Ørum Madsen og loyale tilskuere leder forgæves efter hans bookede drive på 18.

Foto: Brian Rasmussen

Ærgerlig Ørum: - Mit spil er der ikke endnu

25/05 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Selv med en stor flok hjælpere lykkedes det ikke for Morten Ørum Madsen at finde sin bold, som han havde slået langt i venstre på hul 18.

Det resulterede i en dobbelt bogey, som kom lige efter en bogey på 17. hul. Det betød en runde i 74 slag (+3) og Morten Ørum Madsen er blandt de sidste i finalefeltet.

- Den svider lidt, den afslutning, medgav Morten Ørum Madsen, da han havde underskrevet sit scorekort.

Det er en uge, hvor han kan vælge at betragte glasset som halvt fuldt eller halvt tomt. Han er en af kun fem danskere, der har klaret cuttet, og det er hans første klarede cut på europatouren siden Tshwane Open i marts 2018 (omend han ikke har spillet mange europatour-turneringer i den periode).

Men han er langt fra, hvor han gerne vil være.

- Det er da sjovt nok at spille europatour. Især i Himmerland, fordi jeg får så god opbakning. Jeg kan bruge det til at arbejde videre med mit spil, som tydeligvis ikke er der endnu. Men jeg synes, at jeg har arbejdet godt de første to dage under svære betingelser, hvor jeg var i den svære side af drawet, lyder det fra den 31-årige silkeborgenser.

Hans dag kan dog nå at blive bedre. Hans lokale fodboldhold kan i dag rykke op i superligaen. Noget som måske kan inspirere Ørum til en stærk indsats søndag.

- Jeg skal bare ud og spille en god runde og gøre de små ting godt. Jeg skal nok gå ud og kæmpe for hvert eneste slag.

Morten Ørum Madsen vandt tidligere i år en turnering på Nordic League, hvor han ligger nummer to på den samlede rangliste. Men der har også været sløje resultater.

- Spillet er hvad det er. Det er mere hovedet, der skal på plads. Når jeg spiller godt, så spiller jeg rigtig godt.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer