Årets sidste Dansk Golf er på trapperne | Golf.dk
Lucas Bjerregaard pryder forsiden af Dansk Golf for første gang siden 2014.

Foto: Dansk Golf Union

Årets sidste Dansk Golf er på trapperne

27/11 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

Det næsten afsluttede år har været en slags triumftog for dansk elitegolf.

Thorbjørn Olesen, Joachim B. Hansen og landsholdet kan alle se tilbage på deres livs sæson.

Det samme kan Lucas Bjerregaard, der måske lidt urimeligt er blevet betragtet som én, der var længe om at realisere sit potentiale. Han er trods alt kun lige blevet 27 år.

Dansk Golf har mødt Bjerregaard til en snak om hans utvivlsomt bedste sæson indtil videre og årsagerne bag hans udvikling som golfspiller.

Magasinet er årets sidste af sin slags. Hvor Dansk Golf 5 var en digital udgave med masser af ekstra, netbaseret indhold, er vi denne gang tilbage til den trykte udgave.

Bladet holder pause nu, men vi glæder os til at vende endnu stærkere tilbage i foråret 2019.

Vinteren er tiden, hvor mange golfelskere dyrker deres passion under sydlige himmelstrøg. Eller også drømmer de om at gøre det.

En af dem, der ikke behøver at drømme er Christian Færgemann. Den tidligere professionelle golfspiller spiller verdens mest eksklusive golfbaner og er med i det panel, der rangerer verdens 100 bedste baner for Golf Magazine. Det fortæller han om i Dansk Golf.

Du kan også læse vores tema om golfspillerens forhold til golfbolden, ligesom vi har instruktion, rejsestof, nyheder og alt det andet, som vi ved, bladets læsere sætter pris på.


 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer