Årets måske første hole-in-one var et flækket syv-jern | Golf.dk
Gunnar Sveinn Arnason var lige kommet i gang med sin sæson, da han lavede hole-in-one.

Foto: Privat

Årets måske første hole-in-one var et flækket syv-jern

03/01 - 2020 | Claus Rødgaard Thomsen

Man kan vel tilgive enhver for at være lidt rusten i sit spil, når man tee’er ud den 1. januar klokken 11.

Det gjorde Gunnar Sveinn Arnason fra Norddjurs Golfklub, og derfor skal der heller ikke peges fingre af manden, når han en halv time senere flækkede sit syv-jern på banens 4. hul.

Sagen er bare den, at bolden trillede i hul, og når man laver det, der sandsynligvis er årtiets første hole-in-one i Danmark, så kan man blive bedt om at fortælle om sit flækkede slag igen og igen. Vi ringede også til ham.

- Jeg har aldrig lavet hole-in-one før. Jeg har måske været fire centimeter fra, men det var med et slag, der var noget bedre end det her, griner Gunnar Sveinn Arnason.

Han har handicap 12,9 og spiller mellem 80 og 90 runder golf om året. Derfor slår han givetvis mange gode golfslag.

- Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige. Det var bare et heldigt slag. Vi så den trille i hul, og mine medspillere jublede, fortæller han.

Han har en fast tradition med at spille golf nytårsdag. Denne gang var han afsted med tre venner, som han også spiller golf med hver onsdag.

Han indrømmer, at han nok var lidt træt efter nytårsaften, og det var ikke mange timer efter festen, at han så måtte fejre igen.

- Der blev drukket øl på min regning, og jeg fik en flaske whisky, siger han.

Gunnar Sveinn Arnason er egentlig aldrig gået så meget op i, om han nogensinde ville lave hole-in-one. Og han er heller ikke typen, der ærgrer sig over, at når det endelig skete, så var det med et halvdårligt slag.

- Jeg er sgu’ ligeglad. Bolden gik i hul, ler han.

Fjerde hul på Norddjurs Golfklubs bane er 140 meter langt. Gunnar Sveinn Arnason fortæller, at han slog fra hvid tee og til hullets almindelige green - altså ikke en vintergreen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer