Årets fjerde andenplads til Niklas Nørgaard Møller | Golf.dk
Niklas Nørgaard Møller er sluttet i top-3 for fem gange på Nordic League i 2019.

Foto: Getty Images

Årets fjerde andenplads til Niklas Nørgaard Møller

25/07 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Der var kun et slag op til førstepladsen, da Niklas Nørgard Møller torsdag formiddag slog ud i førerbolden til finalerunden af Borre Open, men hvad der kunne være blevet til en tæt kamp om sejren udviklede sig hurtigt til en æresrunde for Christopher Sahlström.

Den førende spiller på Nordic League lavede 11 birdies og gik en 62'er. Med den nåede han til -24 for turneringens 54 huller. Han lavede ikke en eneste bogey i løbet af de tre runder.

Det er Sahlströms fjerde sejr i 2019. Blandt andet vandt han Tinderbox Charity Challenge for en måned siden. Det sublive spil betød,a t der kun var andenpladsen at spille om for de øvrige deltagere, og den kamp vandt Nørgaard Møller.

En bogeyfri finale i 67 slag bragte totalen til -18, og det var et slag bedre end tredjemanden i førerbolden, Hampus Bergman. Den langtslående dansker var nummer fem på Nordic League inden ugens turnering, men når listen bliver opdateret, vil han rykke frem til tredjepladsen.

Oliver Percy-Smith fik også et flot resultat med fra Norge. Med sin tredje runde i træk i 69 slag blev det til en delt ottendeplads i -12. Et slag længere tilbage sluttede landsholdsspilleren August Thor Høst på en delt 12. plads. Nicolai Kristensen blev nummer 14 i -9.

Syv øvrige danskere clarede cuttet.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer