Tag et godt billede og vind et sæt Titleist-jern på Golfens Dag

Golfens Dag er en stor begivenhed for de danske golfklubber. Ca. 160 golfklubber deltager og der er altid stort fremmøde på dagen.

Ved udsigten til, at det bliver godt vejr på søndag, har DGU valgt at udlodde et sæt AP1-jern fra Titleist for at gøre dagen ekstra spændende.

For at være med i konkurrencen skal du uploade dit bedste golfbillede med #spilmed på Instagram. I starten af næste uge går vi alle billederne fra Golfens Dag igennem og vælger det bedste.

Koerstz Madsen startede stærkt og sluttede med eagle

Heldet og klassen spiller sammen og har sendt Nanna Koerstz Madsen til toppen af Symetra Classic.

Hun valgte at tage chancen og tage til Georgia uden at være sikker på en startplads i Symetra Classic. Men hun havde heldet med sig og rykkede fra en reserveplads til en startplads. Men det var ikke held, men klasse, der blev leveret på første runde fredag.

Hun åbnede turneringen med en bogeyfri runde i -7. Hun var i -5 efter 17 huller, men satte så trumf på, da hun holede fra bunkeren til en eagle på 18. hul.

Senior Turneringerne skruer op

Der er noget helt nyt, når SEGAF Open spilles lørdag og åbner turneringssæsonen for de danske seniorspillerne.

Det nye er, at turneringen starter kl. 12.00, og det sparer kort sagt deltagerne for en ekstra overnatning i nærheden af Trelleborg Golfklub, der lægger bane til sæsonpremieren SEGAF Open.

Det kommer også til at virke for sæsonen øvrige turneringer,

Thorbjørn Olesen i spil til toppen i Kina

Der kan være lagt op til en meget spændende weekend set med danske øjne på Topwin Golf and Country Club nær Beijing.

Her spilles Volvo China Open, og selv om kun to af de fire startede danskere er med i finalerunderne, så viste Thorbjørn Olesen, at der kan være noget godt i vente fra ham.

Han spillede sin anden runde i 67 slag, og han strålede særligt, da han holede et eagleputt på 11. hul, og han var tæt på at hole for eagle fra bunkeren på 12. hul, men måtte ”nøjes” med en sikker birdie.

Golfsportens supermænd sæsonstarter i Ry

Kald det bare for golfsportens tivolisering. Der er nemlig skruet godt op for både dunkende discorytmer og stærkt underholdende supermænd, når Silkeborg Ry Golfklub for andet år i træk er vært for en afdeling af Long Driving European Tour (LDET), der i 2016 for første gang lagde vejen forbi Danmark. LDET kommer i sæsonens løb rundt til otte forskellige lande før sæsonfinalen The Masters Long Driving European Tour.

Stor vækst i fynsk juniorturnering

På lørdag den 29. april afvikles Wilson Staff Junior Open på Holluf Park i Odense Golfklub.
For to uger siden var det en noget skeptisk juniorformand og turneringsleder, Esben Hallundbæk Hansen, der så ind i en tilmeldingsliste med 23 spillere, heraf 8 fra egen klub.

Foursome med solid kvalitet fra Kjeldsen

En næsten helt ny turnering er i gang ved Zurich Classic of New Orleans. 80 tomandshold er til start, og de spiller foursomes på første og tredje runde samt fourballs på anden og fjerde runde.

Søren Kjeldsen er makker med Alex Cejka, og de åbnede med en runde i 70 slag (-2). Det placerer dem på en delt 19. plads.

Runden bød på fire birdies, og Søren Kjeldsen viste skarphed med sin putter og leverede tre af disse birdies.

Tørvetriller

Det er en dejlig fornemmelse at ramme bolden rent med driveren. Først lyden og så synet af bolden, der drøner derudaf midt op ad fairway.

Men alle optimistiske forhåbninger bliver gjort til skamme, når man kommer ud og ser, at bolden ligger i et hul, fordi der mangler en tørv.

Der er ellers gjort mange anstrengelser i reglementet for at give lempelse ved utilsigtede forhindringer. Men lige nøjagtig i denne situation - den mest indlysende af dem alle - gives der ingenting.

Det er piv hamrende uretfærdigt!

R&A zoomer ind på tv-billeder

Tirsdag blev 34-3/10 den seneste tilføjelse til bogen over decisions, en samling skabt for at komme tvivlsspørgsmål om reglerne til livs. R&A og USGA's har denne gang kigget nærmere på tv-billeder, som har været afgørende for udfaldet af to af damernes majors inden for det seneste år.  

Åbne turneringer!

Hvor kan man finde de forskellige klubbers åbne turneringer?

Sider