Bjørn lille lyspunkt på dunkel dansk dag | Golf.dk
Thomas Bjørn var næstsidst i feltet efter sin første runde i 79 slag, men han kravlede frem til en delt 65. plads i det 71 mand store felt fredag

Foto: Getty Images

Bjørn lille lyspunkt på dunkel dansk dag

10/11 - 2017 | Martin Rahbech

Meget kan jo ske på 36 huller, men der er også vigtigt, at meget sker, hvis der skal en dansk drys over topkampen ved Nedbank Golf Championship.

Der var lidt hårde udfordringer på Gary Player Country Club fredag med voldsom vind. 

Det var en svær dag for alle i feltet, og kun 12 af de 71 startende formåede at bryde par.

Lucas Bjerregaard var på 10. pladsen efter en åbningsrunde i -2, men han fulgte fredag op med en runde i 78 slag (+6) med to dobbeltbogeys, to bogeys og en enkelt birdie. Det placerer ham med en total i +4 på 43. pladsen.

Søren Kjeldsen startede sin anden runde i et en fornuftig position efter en åbningsrunde i -1, og han balancerede i kanten af top 10, efter han var i -1 efter 10 huller, men på 11. hul blev det kostbart. Han bruge 8 slag på par-4 huller 11 og måtte notere en dobbeltbogey på par-5 hullet 14. En ny bogey kom på kortet på 16. hul, så det endte ligesom Lucas Bjerregaard med en 78’er, og det sendte ham ned på 48.pladsen i +5.

Fredagens danske stabilitet kom fra Thorbjørn Olesen. Han var ikke prangende, men han fulgte sin 71’er op med en 75’er med fire bogeys og en birdie. Han er samlet i +2 på 30. pladsen.

Thomas Bjørn var på en måske småbillig baggrund bedste dansker på anden runde. Han var undervejs i -1, men han kom i +1, inden han sammen med resten af feltet på banen blev sendt på pause på grund af tordenvejr, da han havde spillet 15 huller. Efter to en halv times pausen færdiggjorde han runden med par på sine sidste tre huller på banens forni.

Med sin runde i +1 er han samlet i+8 på 65. pladsen.

Victor Dubuisson er manden i front i samlet -6 to slag foran Darren Fichardt og Lee Westwood.

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer