Tidligere verdensetter hos amatørerne vandt første sejr på PGA Tour | Golf.dk
Det har været en lang og hård kamp for Patrick Cantlay, men søndag viste han sine evner frem

Foto: Getty Images

Tidligere verdensetter hos amatørerne vandt første sejr på PGA Tour

06/11 - 2017 | Martin Rahbech

Ingen har været i tvivl om talentet ved Patrick Cantlay. Han toppede verdensranglisten for amatører i 55 uger i 2011 og viste som amatør store resultater i selskab med de professionelle. Han spillede en runde i 60 slag ved Travelers Championship i 2011 og blev i 2012 bedste amatør ved US Open.

Han turnede pro i sommeren 2012, og siden har der været lidt stille helt i toppen omkring den nu 25-årige spiller fra Californien, der har kæmpet rigtig meget med rygproblemer. Men søndag viste han at han har evnerne til at præstere blandt de bedste. 

Han vandt søndag Shriners Hospitals for Children Open efter omspil med Alex Cejka og Whee Kim. Det vandt Patrick Cantlay med en par på andet omspilshul.

- Jeg vidste, at jeg ville være i stand til at komme hvor jeg ville, hvis jeg kunne være rask. Hvis jeg følte mig fri for smerter og kunne træne og forberede mig til turneringer. Jeg ved, hvordan jeg skal træne og forberede mig til turneringer, og jeg føler, jeg kan spille godt og konkurrere med alle, sagde Patrick Cantlay ifølge Associated Press efter sejren.

Han viste sidste sæson, at han kunne spille med blandt de bedste. Han spillede sin første lange turneringsrække på PGA Touren siden 2013, og han imponerede med 13 finaler i 13 turneringer og var med hele vejen til Tour Championship.

Ved Shriners Hospitals for Children Open spillede han sammen med Alex Cejka og Whee Kim de 72 planlagte huller i -9. Patrick Cantlay spillede sin to sidste huller i +2, mens Alex Cejka spillede en fornem finalerunde i 63 slag med fire birdies på sine fire sidste huller.

De tre sejrsbejlere var ikke langt fremme inden finalerunden.

Spillerne i de to sidste bolde var ikke for alvor i spil til en sejr med undtagelse af Chesson Hadley, der sluttede med en bogey og sluttede i -8.

Link til resultatet
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer